Libnet.ro
UNICEF

18:30

Halep, umbrita de Serena Williams: De la ce ora si unde va juca Simona, marti, in sferturile de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Halep, umbrita de Serena Williams: De la ce ora si unde va juca Simona, marti, in sferturile de la Wimbledon

Simona Halep 7 WTA) e cel mai bine clasata jucatoare ramasa in competitie pe tabloul feminin, insa, la 37 de ani, Serena Williams 10 WTA) e considerata, in continuare, atractia principala pentru platitorii de bilete. continuă pe Adevărul

Serena Williams, impresionata de Cori Gauff: Face totul perfect! A surprins cand a fost rugata sa ii ofere sfaturi inaintea meciului cu Simona Halep

Cori Gauff, adversara Simonei Halep din optimile de finala de la Wimbldon a reusit sa o impresioneze si pe multipla castigatoare de Grand Slam-uri Serena Williams.

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

Meghan Markle, aparitie surpriza la Wimbledon, la meciul prietenei sale Serena Williams. De ce a atras toate privirile FOTO

Ducesa de Sussex a surprins prin prezenta sa la meciul Serenei Williams. Ce tinuta a ales sa poarte Meghan Markle si de ce a atras toate privirile? Meghan Margle, aparitie surpriza la meciul Serenei Williams Ducesa de Sussex se afla in concediu de maternitate si se bucura de evenimentele pe care le onoreaza. Recent, aceasta .

Serena Williams s-a calificat in sferturi la Wimbledon

Jucatoarea Serena Williams SUA, 10 WTA) a invins-o pe Carla Suarez Navarro Spania, 31 WTA), scor 6.

Serena Williams, despre Cori Gauff: E la un nivel incredibil, e capabila si pregatita de orice

Calificata in optimi la Wimbledon, Serena Williams a vorbit despre parcursul impresionant al compatrioatei sale Cori Gauff la competitia de la All England Club. Americanca a declarat ca este mandra de ce a reusit Gauff si este de parere ca jucatoarea in varsta de 15 ani se afla la un nivel incredibil, fiind capabila si pregatita de orice.

Wimbledon: Andy Murray si Serena Williams, debut cu dreptul la dublu mixt

Andy Murray si Serena Williams au castigat primul meci jucat impreuna la dublu mixt, in primul tur la Wimbledon. Cei doi au trecut in doua seturi de cuplul Andreas Mies Germania) Alexa Guarachi Chile), scor 6-4, 6-1.

Wimbledon: Ashleigh Barty a facut instructie cu Harriet Dart (scor 6-1, 6-1); Serena Williams, victorie lejera cu Julia Goerges

Ashleigh Barty 1 WTA) a castigat de-o maniera categorica intalnirea cu Harriet Dart Marea Britanie, 182 WTA), din turul al treilea de la Wimbledon. Liderul mondial a cedat doar doua game-uri, scor 6-1, 6-1, obtinand calificarea in optimi dupa doar 53 de minute. La randul sau, Serena Williams 10 WTA) a trecut fara probleme de Julia Goerges Germania, 17 WTA), scor 6-3, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )