Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, vesti bune din Dubai: Simona a aflat cand va juca in sferturi. Arabii i-au oferit cateva ore in plus de odihna

Adevărul Adevărul,
Halep, vesti bune din Dubai: Simona a aflat cand va juca in sferturi. Arabii i-au oferit cateva ore in plus de odihna

Simona Halep va reveni pe teren, joi, insa, daca pana acum a fost programata sa joace numai in sesiunea de dimineata, de aceasta data, ea va evolua sub lumina reflectoarelor. continuă pe Adevărul

Halep, favorita mare in optimile de la Dubai: Simona va intalni o jucatoare pe care a batut-o pe unde a prins-o

Simona Halep 2 WTA) a ratat revansa cu Elise Mertens 16 WTA), deoarece belgianca de 23 de ani in fata careia a pierdut titlul la Doha, n-a mai ajuns in optimile de la Dubai Tennis Championship.

VIDEO Halep a avut un sustinator special la Dubai: Cum a reactionat cand a aflat ca a fost urmarita de un VIP din tribune

Simona Halep 2 WTA) joaca la Dubai Tennis Championship intr-o atmosfera romaneasca, iar acest lucru s-a vazut si in duelul cu Lesia Tsurenko 23 WTA).

TAXA AUTO 2019. Vesti bune de la Ministerul Finantelor. Cand va fi returnata taxa auto

Banii privind taxa auto vor fi rambursati cel tarziu pana in luna iunie a acestui an, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Cu sau fara somatia Comisie.

Halep, meci mare la Dubai: Simona si-a aflat prima adversara. intalneste o fosta mare jucatoare, ajunsa acum o bomba sexy

Simona Halep va debuta direct in turul II, avand astfel mai mult timp de odihna, dupa un turneu solicitant la Doha.

HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Palmares impresionant pentru Simona Halep in intalnirile directe

HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Simona Halepse va duela in optimile turneului de la Dubai cuLesia Tsurenko. HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Halep si Tsurenko au fost adversare saptamana.

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa calificarea Simonei Halep in sferturile turneului din Dubai: Vedea ca are ceea ce se cheama picioare de plumb

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari,.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep vs Lesia Tsurenko se va disputa miercuri, n jurul orei 10:30

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, disputa dintre Simona Halep si Lesia Tsurenko urmand sa aiba loc in jurul orei 10:30, ora Romaniei. Confruntarea va fi a doua a zilei de pe arena centrala. Partida va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului din Dubai. Romanca evolueaza fara antrenor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, Nr. 2 mondial, s-a calificat marti in optimile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), cu premii totale de 2. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )