Libnet.ro
UNICEF

01:05

HALLOWEEN 2017. Ce semnifica Google doodle de HALLOWEEN de anul acesta

Antena3 Antena3,
HALLOWEEN 2017. Ce semnifica Google doodle de HALLOWEEN de anul acesta

Halloween este o sarbatoare in care lumea asteapta cu nerabdare costumele, momentele infricosatoare si farsele. Google a ales anul acesta sa dea sarbatorii un aer cald si. continuă pe Antena3

HALLOWEEN 2017. Google celebreaza HALLOWEEN 2017 cu un Doodle special

Google celebreaza HALLOWEEN 2017 cu un Google Doodle special. O animatie de mai bine de doua minute menita sa reflecte din plin spiritul sarbatorii de HALLOWEEN 2017.

HALLOWEEN. Google sarbatoreste HALLOWEEN cu un logo special

Google celebreaza HALLOWEEN 2017 cu un Google Doodle special. O animatie de mai bine de doua minute menita sa reflecte din plin spiritul sarbatorii de HALLOWEEN 2017.

HALLOWEEN 2017. Cum trebuie decupat un dovleac perfect pentru HALLOWEEN

Dovleacul a fost asociat cu Halloweenul inca din anul 1660. Jack-o-lantern sau dovleacul pentru Halloween era creat dintr-un dovleac obisnuit al carui capac era taiat, interiorul scos si.

HALLOWEEN 2017: De unde vine sarbatoarea de Halloween

HALLOWEEN 2017: De unde vine sarbatoarea de Halloween. Halloween este o sarbatoare de origine irlandeza celtica), preluata in timp de multe popoare din lumea occidentala. Multi ii spun Noaptea.

HALLOWEEN 2017!. Cele mai tari filme de HALLOWEEN 2017!

HALLOWEEN 2017 Filmul Tyler Perrys Boo 2! A Madea Halloween, un amestec de comedie si horror, a dominat box-office-ul nord-american in acest week-end, urcand pe primul loc, in.

HALLOWEEN 2017. Jeleurile de HALLOWEEN care te pot ucide

Dulciurile de Halloween reprezinta o buna parte din motivele pentru care oamenii au ajuns sa indrageasca aceasta sarbatoare. Autoritatile americane avertizeaza ca, printre.

Halloween 2017. Idei haioase pentru costume de Halloween

Halloween 2017. Idei haioase pentru costume Iata cateva idei haioase de costume pe care le poti face singura acasa, fara sa cheltuiesti bani, astfel incat si puiul tau sa se bucure de Halloween, la gradinita sau.

HALLOWEEN 2017. Mituri despre HALLOWEEN

Planuiesti sa te costumezi si sa participi la o petrecere de Halloween? Inainte sa iti alegi drept personaj o vrajitoare, insa, afla de unde a pornit aceasta traditie si ce inseamna, de fapt, unele s.

HALLOWEEN 2017. Traditii si superstitii de HALLOWEEN

Ziua de 31 octombrie este cunoscuta de cativa ani buni si in Romania caziua deHalloweensauSarbatoarea tuturor sfintilor. Sarbatoarea de.

HALLOWEEN 2017. Ce trebuie sa stii despre HALLOWEEN

Desi este la origini o sarbatoare pagana, avand in vedere natura manifestarilor, aceasta sarbatoare a fost acceptata de biserica catolica si protestanta, deoarece in aceste culte, ziua tuturor sfinti.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3052 seconds )