Libnet.ro
UNICEF

12:45

HALUCINANT! Dusmanul lui Putin, arestat din nou la iesirea din iNCHISOARE

B1 B1,
HALUCINANT! Dusmanul lui Putin, arestat din nou la iesirea din iNCHISOARE

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei ruse, a fost retinut din nou la iesirea din penitenciar, imediat dupa ce a ispasit o pedeapsa de 30 de zile de inchisoare. Navalnii 42 de ani), directorul Fondului. continuă pe B1

Liderul opozitiei din Rusia, arestat din nou chiar la iesirea din nschisoare

Liderul opozitiei rusesti, Alexei Navalny, a fost retinut luni pentru o presupusa incalcare a legilor privind protestele de strada, chiar in momentul in care era eliberat din inchisoare dupa alte 30 de zile de detentie, informeaza Reuters.

Curtea Constitutionala i-a suspendat din nou atributiile presedintelui Dodon

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova i-a suspendat din nou atributiile presedintelui Igor Dodon in contextul refuzului sau de a numi noi ministri din Guvernul Filip, anunta Deschide. md. Igor Dodon a comentat pe Facebook, afirmand ca CC a comis o dubla ilegalitate si ca decizia ridica mari semne de intrebare privind profesionalismul si independenta judecatorilor Curtii.

Corina Cretu critica din nou Guvernul pentru intarzierea implementarii proiectelor: Bruxellesul asteapta sa dea bani autoritatilor romane

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a criticat din nou Guvernul pentru greutatile in a aplica pentru programe du finantare europeana. Aceasta a aratat ca Uniunea Europeana asteapta s.

Roger Federer ar putea juca din nou pe zgura n 2019

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul 2 mondial, a anuntat ca ar putea juca din nou pe zgura in 2019, dupa ce a evitat sa evolueze pe aceasta suprafata in ultimele doua sezoane. El nu a concurat din 2015 pe zgura de la Roland Garros.

PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor

USR sustine ca PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului.

USR:PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Dragnea

PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului, afirma Uniunea Salvati Romania.

VESTI TRISTE de la BRUXELLES: ROMANIA pierde miliarde de euro! BULGARIA e din nou in fata

Statele membre UE au pierdut in anul 2016 venituri de aproape 150 de miliarde euro din taxa pe valoare adaugata TVA), cu circa 12% mai putin fata de anul precedent. Daca deficitul de incasare a TVA-ului a.

Aptitudinile lui Donald Trump de a guverna, puse din nou la ndoiala

Donald Trump se confrunta vineri cu o noua polemica exploziva privind capacitatea sa de a guverna, un inalt oficial din administratie vorbind, in 2017, despre posibilitatea ca el sa fie inlaturat de la putere, potrivit informatiilor ziarului New York Times, informatii pe care acesta le neaga ferm, potrivit Le Vif, citat de Rador.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV n ziua n care Dragnea a supravietuit din nou la sefia PSD

Mai bine de opt ore au stat liderii PSD in sedinta Comitetului Executiv al Partidului sa dezbata scrisoarea dizindetilor care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la sefia partidului. in tot acest timp tensiunea s-a resimtit din plin inafara usilor inchise, iar unele conflicte intre membrii PSD s-au dus si afara pe holurile din Parlament. Vezi un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini inedite surprinse in ziua in care Dragnea a rezistat pentru a treia oara unei tentative din interiorul partidului de a fi dat jos de la conducere.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )