Libnet.ro
UNICEF

01:05

HALUCINANT! O femeie a fost declarata moarta in urma unui accident rutier, dar s-a trezit in FRIGIDERUL de la MORGA!

B1 B1,
HALUCINANT! O femeie a fost declarata moarta in urma unui accident rutier, dar s-a trezit in FRIGIDERUL de la MORGA!

Un caz halucinant din Africa de Sud face inconjurul lumii, dupa ce o femeie a fost descoperita vie intr-un frigider al unei morgi. Femeia a fost dusa la morga din Carletonville, din provincia Gauteng, fiind. continuă pe B1

Un copil de trei luni a murit in urma unui accident rutier produs in Chisinau

Un copil de trei luni a decedat in urma unui accident rutier produs in Chisinau luni, 2 iulie, in jurul orei 06. 00, la intersectia bulevardului Dacia cu strada Trandafirilor. Ofiterul de presa al Directiei de Politiei a municipiului Chisinau, Natalia Stati, a declarat pentru IPN ca soferul, in varsta de 24 de ani, tatal copilului, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un pilon electric.

Descoperire socanta. O femeie a fost gasita vie in frigiderul de la morga

Situatie socanta in Africa de Sud. O femeie a fost descoperita vie in frigiderul unei morgi. Victima a ajuns la morga din Carletonville, dupa ce a fost decarata moarta de paramedicii sositi la un accident.

Doua persoane ranite in urma unui conflict armat. Scandalul a avut loc in fata unui spital

Conflict armat, luni seara, in fata Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti. Doua persoane au fost ranite, iar plagile par sa fie prin impuscare.

DESCOPERIRE MACABRA: O familie intreaga a murit in urma unui RITUAL MISTERIOS!Autoritatile au dat alarma

O descoperire macabra a socat India! Membrii unei intregi familii au fost gasiti morti, in localitatea Burari. Oamenii au murit prin spanzurare. Descoperirea a fost facuta de un vecin. Oamenii legii au.

Atac armat in Italia. Un roman a fost impuscat in fata unui bar din Roma

Un roman de 24 de ani, a fost impuscat in fata unui bar din Roma. Incidentul a avut loc intr-un cartier laturalnic al capitalei italiene, vineri dimineata in jurul orei 7. Tanarul a fost transportat de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )