Libnet.ro
UNICEF

15:30

HALUCINANT! Numele domnitorului Serban Cantacuzino, pe un incarcator folosit in ATACUL din Noua Zeelanda (FOTO)

B1 B1,
HALUCINANT! Numele domnitorului Serban Cantacuzino, pe un incarcator folosit in ATACUL din Noua Zeelanda (FOTO)

Numele domnitorului Serban Cantacuzino apare pe unul dintre incarcatoarele folosite in atacul de la moscheea Al Noor, din orasul neozeelandez Christchurch. Pe alt incarcator apare scris Viena 1683,. continuă pe B1

FOTO UPDATE Numele domnitorului Serban Cantacuzino, pe un incarcator folosit in atacul de vineri din Noua Zeelanda / Numele lui Iancu de Hunedoara apare pe pusca / Pe arma pare ca scrie si Stefan cel Mare

Numele lui Serban Cantacuzino, care a fost domn al Tarii Romanesti in secolul XVII apare pe unul dintre incarcatoarele folosite de atacatorul de la moscheea Al Noor din orasul neozeelandez Christchurch. UPDATE Unii utilizatori Facebook au remarcat ca pe arma cu care atacatorul a ucis mai multe persoane in atentatul terorist de vineri pare ca scrie Stefan cel Mare.

FOTO UPDATE Numele domnitorului roman Serban Cantacuzino, pe un incarcator folosit in atacul de vineri din Noua Zeelanda / Pe arma pare ca scrie Stefan cel Mare

Numele lui Serban Cantacuzino, care a fost domn al Tarii Romanesti in secolul XVII apare pe unul dintre incarcatoarele folosite de atacatorul de la moscheea Al Noor din orasul neozeelandez Christchurch. UPDATE Unii utilizatori Facebook au remarcat ca pe arma cu care atacatorul a ucis mai multe persoane in atentatul terorist de vineri pare ca scrie Stefan cel Mare:.

FOTO Numele unui domnitor roman, pe un incarcator folosit in atacul de vineri din Noua Zeelanda

Numele lui Serban Cantacuzino, care a fost domn al Tarii Romanesti in secolul XVII apare pe unul dintre incarcatoarele folosite de atacatorul de la moscheea Al Noor din orasul neozeelandez Christchurch.

Numele domnitorului roman Serban Cantacuzino, inscris pe incarcatoarele de arma folosite in atacul terorist din Noua Zeelanda

Australianul Brenton Tarrant, autorul atacului din Noua Zeelanda, scrisese mai multe nume de personaje istorice pe incarcatoarele armelor, considerandu-le, cel mai probabil, eroi ai crestinatatii. Aici apare si numele lui Serban Cantacuzino, domnitor al Tarii Romanesti intre 1678 si 1688. Acesta a participat la asedierea Vienei de catre turci in 1683, dar a fost de partea otomanilor.

UPDATE VIDEO Atacuri armate la doua moschei din Noua Zeelanda, soldate cu 49 de morti si zeci de raniti/ Politia a arestat 4 persoane / Premierul Ardern: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist

Un atacator a ucis 49 de de oameni si a ranit peste 40 in timpul rugaciunilor vineri de la doua moschei din Noua Zeelanda in cadrul celui mai grav incident de acest fel din istoria tarii. Alte trei persoane au fost arestate in primele momente, dar se pare ca Brenton Tarrant, un australian de 28 de ani, a actionat singur. Premierul Jacinda Ardern a spus ca atacul a fost unul terorist. Barbatul a transmis o parte a masacrului de la o moschee din Christchurch live, pe Facebook, totul aratand ca intr-un joc de actiune. El publicase anterior un manifest in care acuza migrantii ca sunt invadatori. Cine este Brenton Tarrant, atacatorul de vineri din ChristchurchFOTO UPDATE Numele domnitorului Serban Cantacuzino, pe un incarcator folosit in atacul de vineri din Noua Zeelanda / Numele lui Iancu de Hunedoara apare pe pusca / Pe arma pare ca scrie si Stefan cel Mare .

Autorul MASACRULUI din Noua Zeelanda pare ca avea scris pe arma si numele lui STEFAN CEL MARE. De asemenea, pe incarcator este scris si numele domnitorului Serban Cantacuzino (FOTO)

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in urma macelului din Noua Zeelanda, acolo unde un atac armat de proportii a provocat decesul a peste 40 de persoane! Ei, bine, pe arma ucigasului, care a postat.

Cine este Serban Cantacuzino, romanul al carui nume a fost scris pe o arma de atacatorul din Noua Zeelanda

Atacatorul din Noua Zeelanda a scris numele unui roman pe unul dintre incarcatoarele pustii de asalt pe care a folosit-o in atacurile de la moschei. Alaturi de alte figuri istorice si extremisti.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )