Libnet.ro
UNICEF

05:00

HALUCINANT! OANA ROMAN, prinsa in fapt! I-a luat mana si...IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

B1 B1,
HALUCINANT! OANA ROMAN, prinsa in fapt! I-a luat mana si...IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu. continuă pe B1

DE NECREZUT! Acesta este, de fapt, ADEVARATUL MOTIV al DESPARTIRII dintre Oana ROMAN si Marius ELISEI!

Oana Roman si Marius Elisei si-au spus adio, dupa 7 ani de relatie. FANII LUI FUEGO SUNT iN LACRIMI! ANUNTUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE Deoarece s-au speculat multe ipoteze in.

BOMBA MONDENA! Oana Lis, prinsa in fapt! A facut-o in sala de sport! Imagini deocheate au ajuns pe internet (VIDEO)

Actuala sotie a lui Viorel Lis, Oana Lis, a publicat imagini incendiare pe retelele de socializare de la sala unde trage din greu pentru a scapa de kilogramele in plus acumulate in timpul sarbatorilor de ia.

Ce relatie a avut, de fapt, Oana Roman cu tatal ei, Petre Roman. Ma batea cu cureaua. A fost foarte dur!

Trecerea timpului nu vindeca ranile in cazul multora, iar relatia dintre Oana si tatal ei, Petre Roman, este un exemplu. Cum a stat, de fapt, situatia intre cei doi? Ce relatie a avut Oana Roman cu tatal ei, Petre Roman? Oana Roman nu mai este apropiata de tatal ei, asa cum era in urma cu .

Oana Roman a vorbit despre infidelitatea lui Marius Elisei. A fost o chestie asumata

Oana Roman da cartile pe fata! Cunoscuta vedeta vorbeste pentru prima oara despre motivele despartirii bruste de tatal copilului sau. Fiica lui Petre Roman ofera detalii despre infidelitatea lui Marius Elisei. Oana Roman a vorbit infidelitatea lui Elisei Anul care tocmai s-a incheiat a fost cu siguranta anul despartirilor. Pentru Oana Roman, s-a incheiat un .

Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat oficial. Ce a declarat vedeta dupa ce si-a sarutat sotul la TV

Pe 11 decembrie, Oana soca presa mondena din Romania, dar si pe fanii ei, anuntand separarea de sot. Cu toate ca au avut multe probleme in casnicie de-a lungul celor 7 ani petrecuti impreuna, nimeni nu se gandea ca vor face cu adevarat pasul acesta. Tot atunci cunoscuta vedeta a vorbit pentru prima oara despre .

S-A TERMINAT! Oana Roman RUPE TACEREA despre DESPARTIREA de Marius Elisei! E mai bine sa se stie de la mine

Oana Roman si Marius Elisei si-au spus adio, dupa 7 ani de relatie. A POZAT GOALA PUSCA SI A iNCINS INTERNETUL GALERIE FOTO) Deoarece s-au.

Menajera care facea curat acasa la Oana Roman, SOCATA de ce a gasit acolo: Erau vreo zece JUCARII SEXUALE

Oana Roman a povestit cum menajera care venea acasa la ea a gasit, in timp ce facea curat, jucarii sexuale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )