Libnet.ro
UNICEF

15:15

Hamas bombardeaza, Israelul riposteaza cu 160 de raiduri aeriene. Sirene de alerta si explozii violente la Ierusalim

Adevărul Adevărul,
Hamas bombardeaza, Israelul riposteaza cu 160 de raiduri aeriene. Sirene de alerta si explozii violente la Ierusalim

Militantii palestinieni au lansat in cursul noptii mai multe rachete asupra unor orase israeliene, iar Israelul a ripostat cu raiduri aeriene deasupra fasiei Gaza, care au atins 160 de tinte. intre timp, la Ierusalim, cel putin trei explozii violente au zguduit, marti seara, orasul, iar alte tiruri de rachete au fost lansate asupra oraselor Tel Aviv si Haifa. continuă pe Adevărul

Serie de raiduri aeriene, lansate de Israel asupra Fasiei Gaza: Sapte luptatori Hamas au fost ucisi

Israelul a lansat, luni dimineata, o serie de raiduri aeriene asupra Fasiei Gaza, pentru a pune capat tirurilor de rachete ale militantilor Hamas. in urma acestor raiduri, rarmura armata a miscarii islamiste a.

Fasia Gaza: Sapte luptatori Hamas ucisi de raiduri aeriene israeliene

Atacurile au venit ca urmare a unei cresteri a numarului de lansari de rachete spre Israel dinspre Gaza, unde Hamas este forta dominata. Armata israeliana a declarat ca acestea au depasit pragul de 150 de la jumatatea lui iunie, inclusiv 25 de rachete care au lovit Israelul duminica.

Hamas, peste 40 de rachete asupra Israelului, care a raspuns cu raiduri aeriene

Fortele aeriene israeliene au lansat, ieri noapte, zeci de raiduri in Fasia Gaza, in urma tirurilor de rachete care au vizat sudul Israelului, aceste atacuri multiple soldandu-se cu 9 raniti usor, dupa un bilant provizoriu, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )