Libnet.ro
UNICEF

16:45

Hamilton l-a depasit pe Rosberg in primele antrenamente din Abu Dhabi

Online Sport Online Sport,
Hamilton l-a depasit pe Rosberg in primele antrenamente din Abu Dhabi

Marele Premiu din Abu Dhabi, ultima oprire a Formulei 1 in acest sezon si etapa decisiva pentru stabilirea noului campion mondial, a debutat vineri dimineata cu prima sedinta de antrenamente libere. continuă pe Online Sport

Primele imagini din jocul Game of Thrones arata foarte convingator

Dupa mai multe saptamani de zvonuri pe marginea jocului Game of Thrones de la Telltale Games, abia acum vedem primele capturi de ecran in-game. Dupa ce au facut valuri cu seria de jocuri The Walking Dead, cei de la Telltale Games si-au orientat atentia catre o alta epopee ce se desfasoara pe micile noastre ecrane. Este vorba de Game of Thrones, cel mai popular serial de la HBO si cel mai piratat din istoria internetului. in ultimele luni, tot mai [].

MANOWAR au confirmat primele date din turneul mondial din 2016!

MANOWAR dau deja drumul turneului din 2016, dupa succesul inregistrat cu turneul mondial Kings Of Metal MMXIV World Tour, care a demarat in SUA, in februarie 2014, a ajuns pe scenele a numeroase sali si festivaluri europene, a inclus primul show MANOWAR in Israel si in Polonia si a reprezentat mult asteptata intoarcere a trupei in Japonia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )