Libnet.ro
UNICEF

05:15

Handbal: Denisa Dedu, cea mai buna jucatoare a primei etape din Liga Campionilor

România Liberă România Liberă,
Handbal: Denisa Dedu, cea mai buna jucatoare a primei etape din Liga Campionilor

Handbalista romana Denisa Dedu, portarul echipei CSM Bucuresti, a fost aleasa cea mai buna jucatoare. continuă pe România Liberă

VIDEO Denisa Dedu, desemnata cea mai buna jucatoare a primei etape a Ligii Campionilor

Handbalista romana Denisa Dedu, portarul echipei CSM Bucuresti, a fost aleasa cea mai buna jucatoare a primei etape a Ligii Campionilor, in ancheta realizata pe contul de Facebook al competitiei.

Cea mai buna prelata auto, pentru protejarea masinii impotriva intemperiilor atmosferice Acum nu-ti mai este frica de vreme rea!

Cauti o prelata auto pentru a-ti proteja masina de vremea rea, de soare, vant cu praf si nisip, sau de alte forme de poluare? Alege un produs de buna calitate, care sa fie ca o haina impermeabila,.

Cea mai buna reteta de MICI din cate exista: Uite MARELE secret!

Marele secret a fost dezvaluit si e extrem de simplu. Daca respectati o serie de indicatii, va veti bucura de cei mai aromati si deliciosi mici pe care i-ati gustat vreodata! DIVORTUL ANULUI! ANAMARIA.

Pavel Filip vrea resetarea clasei politice: Alegerile anticipate sunt cea mai buna solutie in situatia actuala

Liderul PDM, ex-premierul Pavel Filip, considera ca cea mai buna solutie pentru situatia actuala din Republica Moldova sunt alegerile parlamentare anticipate, pentru ca la guvernare se afla o alianta nefireasca.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Bigstep.ro ofera cea mai buna incaltaminte pentru copii

Cauti cea mai buna oferta de angajari videochat in Bucuresti? Iata ce avantaje trebuie sa includa

Strategia lui Trump in afacerea Ucrainagate: Atacul este cea mai buna aparare

In eforturile de combatere a unei posibile proceduri de destituire, presedintele Donald Trump a adoptat un argument zdrobitor pentru a-si apara solicitarile adresate autoritatilor ucrainene de a-i investiga pe candidatul democrat la alegerile prezidentiale Joe Biden, pe care l-a numit dreptul sau absolut de a cere liderilor straini sa il ajute sa eradicheze coruptia.

Simona Halep si Bianca Andreescu, impreuna. WTA a realizat un montaj inedit cu cele mai importante jucatoare din circuit (VIDEO)

WTA, forul international de tenis feminin, a realizat un montaj de secvente cu cele mai importante jucatoare din circuitul profesionist, printre care se numara, bineinteles, si Simona Halep, si Bianca.

Italia: Liga Nordului a decis ca strainii rezidenti in orasul Novi sa studieze dialectul local Romanii, cea mai mare comunitate

Novi, un oras administrat de mai putin de 120 de zile de un consiliu comunal alcatuit in intregime de reprezentanti ai partidului Liga Nordului creeaza Consiliul imigrantilor al carui regulament prevede, printre altele, predarea istoriei locale si a dialectului din Novi, scrie La Stampa, citat de Rador. Cea mai mare comunitate este cea a romanilor, cu 925 de rezidenti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )