Libnet.ro
UNICEF

18:00

Handbal feminin: ce schimbari se impun la HCM Baia Mare pentru returul cu Dinamo Volgograd din sferturile Ligii

Adevărul Adevărul,
Handbal feminin: ce schimbari se impun la HCM Baia Mare pentru returul cu Dinamo Volgograd din sferturile Ligii

HCM Baia Mare a trecut cu 25-23 de Dinamo Volgograd, in mansa tur a sferturilor de finala a Ligii Campionilor, dar jocul a suferit teribil. continuă pe Adevărul

Handbal feminin - Liga Campionilor: HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd 25-23

HCM Baia Mare a obtinut o victorie muncita, 25-23 11-12), in fata rusoaicelor de la Dinamo Volgograd, in meciul tur disputat sambata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

HCM Baia Mare castiga in ultimele secunde cu Dinamo Volgograd

Echipa HCM Baia Mare a reusit o victorie in ultimele secunde ale meciului cu Dinamo Volgograd, scor 25-23, si are prima sansa la calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Sferturi Liga Campionilor: HCM Baia Mare - Dinamo Sinara 25-23. Meci castigat in ultimele secunde

Meci istoric pentru HCM Baia Mare in sferturile Ligii Campionilor in Polivalenta baimareana. Echipa antreanta de Tone Tiselj va juca impotriva rusoaicelor de la Dinamo Sinara, nimeni alta decat campioana Rusiei.

LIVETEXT HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd, in sferturile Ligii Campionilor la handbal

Campioana Romaniei la handbal feminin joaca de la ora 18. 00 in sferturile de finala ale Ligii Campionilor contra formatiei din Volgograd.

HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd, in sferturile Ligii Campionilor la handbal. Fetele noastre au un avantaj moral

Campioana Romaniei la handbal feminin joaca azi in sferturile de finala ale Ligii Campionilor contra formatiei din Volgograd.

Liga Campionilor: HCM Baia Mare, pe urmele Oltchimului in Europa

Handbalul feminin romanesc ar putea avea parte de o noua echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor, dupa o pauza de 3 ani de zile. Reusita handbalistelor din Baia Mare, in fata lui Dinamo Volgograd, trezeste noi sperante.

Baia Mare - Dinamo Volgograd 25-23, in sferturile Ligii Campionilor la handbal! Revenire formidabila a campioanei Romaniei

HCM Baia Mare a jucat pe teren propriu mansa tur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor contra formatiei din Volgograd si a castigat cu 25-23. Returul e peste o saptamana in Rusia.

LIGA CAMPIONILOR Vot pentru echipa All Star: HCM Baia Mare are 6 nominalizari. Doua la categoria cea mai buna tanara jucatoare

Participarea HCM Baia Mare in Liga Campionilor este de bun augur. Baimarenii iubitori de handball au ocazia sa isi voteze online favoritele pentru echipa All Star a sezonului 2014-2015 din Liga Campionilor.

HCM Minaur Baia Mare a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin

HCM Minaur Baia Mare a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin, duminica, informeaza Agerpres. Echipa din Baia Mare a invind Energia Lignitul Pandurii Targu Jiu cu scorul de 31-25 11-9), in finala.

FINAL FOUR: HCM Minaur lupta pentru cea de-a sasea Cupa a Romaniei din palmares

Weekend plin cu handbal in Polivalenta baimareana. HCM Minaur Baia Mare joaca in data de 4 aprilie, cu incepere de la ora 11:00 impotriva celor de la HCM Constanta, nimeni altii decat campionii en-titre.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )