Libnet.ro
UNICEF

12:15

Handbal masculin: Norvegia merge in semifinalele Campionatului European

România Liberă România Liberă,
Handbal masculin: Norvegia merge in semifinalele Campionatului European

Selectionata Norvegiei s-a calificat, marti, in semifinalele Campionatului European de handbal mascu. continuă pe România Liberă

VIDEO CE Handbal (m): Norvegia, in semifinale Slovenia si Ungaria se lupta pentru ultimul loc din careul de asi (Rezultatele zilei)

Norvegia si-a facut treaba victorie cu Islanda) si, ajutata si de victoria Suediei in fata Ungariei, s-a calificat in semifinalele Campionatului European de handbal masculin. Tot marti, Slovenia s-a impus in fata Portugaliei si ocupa al doilea loc in Grupa Principala 2, insa are un adversar mai dificil in ultimul meci vs Norvegia) decat principala amenintare Ungaria ocupanta locului al treilea, duel cu Portugalia).

VIDEO CE Handbal (m): Spania a obtinut calificarea in semifinale Victorii pentru Croatia si Germania (Rezultatele zilei)

Deja calificata in semifinalele Campionatului European de handbal masculin, Croatia a invins-o fara a fi nevoie sa forteze pe Cehia, in Grupa Principala 1. Tot luni, Spania si-a asigurat biletele pentru penultimul act al competitiei, in timp ce Germania i-a administrat Austriei cea mai dura infrangere la un Euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )