Libnet.ro
UNICEF

15:15

Handbal: ce mesaj au afisat fanii maghiari, la meciul cu Romania. Galeria noastra, la un pas sa riposteze

Playtech Playtech,
Handbal: ce mesaj au afisat fanii maghiari, la meciul cu Romania. Galeria noastra, la un pas sa riposteze

Mesajul din partea fanilor maghiari, afisat inainte de debutul meciului de handbal cu Romania, a starnit revolta din partea galeriei noastre, aceasta fiind la un pas de a riposta. Se pare ca suporterii din tara vecina au facut tot posibilul pentru a-i intarata pe romani, iar astfel au lansat la vedere un banner cu un . continuă pe Playtech

FOTO Mesaj al fanilor maghiari interzis de organizatori la meciul cu Romania: Valea Uzului, pamant maghiar. Totul inapoi

Romania si Ungaria poarta o rivalitate aparte in aproape toate sporturile, iar meciul de vineri de la CM de Handbal feminin a fost o dovada in acest sens victorie dramatica, 28-27, pentru tricolore). Unii dintre fanii maghiari prezenti la meciul cu Neagu si compania au afisat in tribune un mesaj care a fost inlaturat de catre organizatori: Valea Uzului, pamant maghiar. Totul inapoi.

FOTO Mesajul prin care fanii maghiari i-au provocat pe romani, la startul partidei de la Mondialul de handbal

Fanii maghiari au provocat inaintea duelului Romania - Ungaria de la Campionatul Mondial de handbal de la Kumamoto, printr-un banner in care cereau inapoi Transilvania.

UEFA: FRF, vizata de o procedura disciplinara pentru comportament rasist, dupa incidentele din meciul Romania vs Suedia

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa incidentele de la meciul Romania - Suedia 0-2), disputat pe 15 noiembrie, pe Arena Nationala din Bucuresti, in preliminariile EURO 2020, a anuntat vineri forul fotbalistic european.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )