Libnet.ro
UNICEF

05:00

Haos pe Aeroportul Otopeni. Curentul a picat si banda pentru transportul bagajelor s-a blocat, intr-una din cele mai aglomerate zile din an (VIDEO)

B1 B1,
Haos pe Aeroportul Otopeni. Curentul a picat si banda pentru transportul bagajelor s-a blocat, intr-una din cele mai aglomerate zile din an (VIDEO)

A fost una dintre cele mai aglomerate zile pe Aeroportul Henri Coanda. Banda de transport bagaje s-a blocat de cateva ori iar haosul s-a instalat imediat. Totodata, au fost inregistrate caderi repetate de. continuă pe B1

Haos pe Otopeni. Sute de persoane, blocate pe aeroport

Este haos pe Aeroportul Otopeni, dupa ce banda de transport a bagajelor s-a defectat.

Cozi foarte mari si aglomeratie la Aeroportul Otopeni. Probleme cu banda care transporta bagajele Aeroporturi Bucuresti: Numarul de bagaje predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obisnuite

Cozi foarte mari s-au format vineri la terminalul plecari al Aeroportului Henri Coanda - Otopeni, dupa ce banda care transporta bagajele pasagerilor de la punctele de drop-off ar fi cedat. S-au inregistrat aglomerari la ghiseele de check-in, in special din cauza ca numarul de bagaje de cala predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obisnuite, transmit reprezentantii Companiei Aeroporturi Bucuresti, care mai spun ca s-au confruntat si cu o serie de pene de curent.

Bilant dezamagitor pentru Aeroportul Otopeni: cum se face Bucurestiul de ras

Aeroportul Otopeni a devenit neincapator pentru milioanele de pasageri care-l tranziteaza anual. Si de aici rezulta o serie de probleme care arata dezastrul in care a ajuns terminalul din.

180 de pasageri, blocati de 2 zile in Aeroportul Otopeni

Pasagerii unei curse Fly Dubai au petrecut Revelionul in Aeroportul Otopeni, dupa ce zborul a fost a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )