Libnet.ro
UNICEF

14:00

HAOS LA TORINO in timpul finalei Ligii Campionilor: Peste 1000 de raniti, dupa o alerta cu bomba (FOTO-VIDEO)

B1 B1,
HAOS LA TORINO in timpul finalei Ligii Campionilor: Peste 1000 de raniti, dupa o alerta cu bomba (FOTO-VIDEO)

UPDATE -Politia italiana a anuntat duminica dimineata, ca peste 1000 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa busculada de la Torino, din timpul meciului Juventus - Real Madrid, din final. continuă pe B1

HAOS LA TORINO in timpul finalei Ligii Campionilor: 1000 de raniti, dupa o alerta cu bomba (FOTO-VIDEO)

UPDATE -Politia italiana a anuntat duminica dimineata, ca peste 1000 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa busculada de la Torino, din timpul meciului Juventus - Real Madrid, din final.

HAOS LA TORINO in timpul finalei Ligii Campionilor: 600 de raniti, dupa o alerta cu bomba (FOTO-VIDEO)

600 de persoane au fost ranite dupa o busculada produsa in piata San Carlo de la Torino, din timpul meciului din finala Ligii Campionilor dintre Juventus si Real Madrid, potrivit Stirile Pro TV.

1.000 de raniti, la Torino, in timpul finalei Ligii Campionilor. A fost haos din cauza unor focuri de artificii - VIDEO

O miscare de panica declansata printre fanii care urmareau pe ecrane gigant, intr-o piata centrala din Torino, finala Ligii Campionilor dintre Juventus si Real Madrid s-a soldat cu circa 1000 de raniti,.

VIDEO Busculada la Torino in timpul finalei Champions League Juventus - Real: Peste 1.000 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale

Peste 1. 000 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa o busculada produsa in piata San Carlo de la Torino, in timpul meciului dintre Juventus si Real Madrid, din finala Ligii Campionilor de la Cardiff, a anuntat Politia italiana. Un baietel este la spital in stare grava, anunta agentia Ansa, citata de News. ro. Incidentele au avut loc in piata San Carlo, in centrul orasului Torino, unde fanii urmareau finala pe ecrane uriase, si au izbucnit dupa ce un fan ar fi strigat ca la locul adunarii ar fi amplasata o bomba.

Sute de raniti la Torino, in urma unei busculade dintr-o piata unde oamenii urmareau finala Ligii Campionilor

Sase sute de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa busculada din piata San Carlo de la Torino, din timpul meciului dintre Juventus si Real Madrid, din finala Ligii Campionilor de la Cardiff. Conform agentiei Ansa, un baietel este la spital in stare grava.

FOTO Sute de raniti la Torino, in urma unei busculade dintr-o piata unde oamenii urmareau finala Ligii Campionilor

Sase sute de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa busculada din piata San Carlo de la Torino, din timpul meciului dintre Juventus si Real Madrid, din finala Ligii Campionilor de la Cardiff. Conform agentiei Ansa, un baietel este la spital in stare grava.

Finala Ligii Campionilor. Real Madrid si Juventus, la egalitate, la finalul primei reprize

Juventus Torino si Real Madrid se confrunta, sambata seara, pe arena The National Stadium of Wales din Cardiff, in finala Ligii Campionilor.

Presa din Spania dezvaluie echipa pe care o va folosi Zidane in finala Ligii Campionilor

Juventus Torino si Real Madrid se vor intalni sambata seara, de la ora 21. 45, la Cardiff, in ultimul act al Ligii Campionilor.

Juventus - Real Madrid LIVE text. Deschidere de scor in finala Ligii Campionilor

Real Madrid a deschis scorul in finala Ligii Campionilor prin golgheterul all-time Cristiano Ronaldo. Dupa mai multe ocazii ale torinezilor, portughezul a deschis scorul in minutul 20, cu un sut plasat din.

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR - VIDEO

ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR - VIDEO. FinalaLigii Campionilorse va disputa in acest an, pe Milennium Stadium dinCardiff,intre cele mai in f.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )