Libnet.ro
UNICEF

23:30

Harghita: Un barbat a fost muscat de un SARPE. Care este starea victimei

România Liberă România Liberă,
Harghita: Un barbat a fost muscat de un SARPE. Care este starea victimei

Un barbat a fost internat, luni, la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Harghita din Miercurea Ciuc, dupa ce a fost muscat de un sarpe, cel mai probabil o vipera. continuă pe România Liberă

Harghita: Un barbat in varsta de 43 de ani se afla internat la Terapie Intensiva dupa ce a fost muscat de un sarpe

Un barbat in varsta de 43 de ani a fost internat, luni, la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Harghita din Miercurea Ciuc, dupa ce a fost muscat de un sarpe, informeaza Mediafax.

REZULTATE EXAMEN TITULARIZARE 2015. Care este topul judetelor cu cea mai mare rata de promovare

Cea mai mare rata de promovare la examenul de titularizare s-a inregistrat in judetul Cluj, unde a fost inregistrat un procent de 47,10%. Topul judetelor cu cea mai mare rata de promovare este co .

Ar trebui sa mancam pizza? Care este parerea specialistilor

Majoritatea persoanelor spun pizza atunci cand se gandesc la o mancare delicioasa. Cu toate acestea, beneficiile ei asupra sanatatii au fost puse la indoiala o perioada lunga de timp. Specialistii au cantarit subiectul si au raspuns la intrebarea Ar trebui sa mancam pizza sau ar fi mai bine sa o evitam?.

Loteria bonurilor fiscale 19 iulie. Care este bonul CASTIGATOR

Extragerea lunara a Loteriei bonurilor fiscale are loc duminica la ora 20. 10, in studioul TV al Loteriei Romane. Fondul de premiere pentru bonurile emise in luna iunie este de un milion de lei si vor fi desemnati maximum 100 de castigatori, potrivit Ministerului Finantelor Publice.

Gabriel Cotabita, pacientul care a uimit medicii. Care este explicatia medicinei alternative

Gabriel Cotabita se afla de doua zile acasa. Medicii l-au externat dupa zeci de zile, timp in care l-au supravegheat permanent. Odata cu externarea artistului, fiicele lui Cotabita au vorbit, la Acces Direct,.

Parlamentarii Opozitiei si-au scurtat vacantele. Care este motivul

Stelian Dolha, deputat PNL, a declarat, vineri, ca sansele ca prim-ministrul Victor Ponta sa fie schimbat din functie in aceasta vara sunt de 90%, motiv pentru care parlamentarii opozitiei si-ar fi scurtat vacantele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )