Libnet.ro
UNICEF

06:00

Harry si Meghan doneaza din darul de nunta pentru nevoiasii din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Harry si Meghan doneaza din darul de nunta pentru nevoiasii din Marea Britanie

Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, au anuntat ca doneaza profitul inregistrat de transmisiunea nuntii lor de catre BBC pentru a sprijini familiile nevoiase in timpul pandemiei de Covid-19. continuă pe Adevărul

UE cere iertare din inima Italiei pentru ca nu a ajutat-o inca de la inceputul epidemiei de coronavirus Ursula von der Leyen a laudat solidaritatea de care au dat dovada Romania si alte state: Europa se ridica (VIDEO)

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a cerut iertare din inima Italiei, pentru ca a dezamagit-o la debutul pandemiei de coronavirus. UE a esuat in a ajuta poporul italian imediat dupa.

Editiadedimineata.ro: Ce obligatii aveau preotii in timpul epidemiilor. Nizamul domnesc din anul 1786, pentru paza de boala ciumei

Spre sfarsitul secolului al XVIII-lea, dupa anul 1774, au inceput sa prinda forma in Tarile Romane primele servicii publice care trebuiau sa se ocupe de combaterea epidemiilor. Dintre toate molimele amenintatoare, moartea neagra, mania Domnului, era cea mai temuta boala, fiindca, noteaza istoricul George Potra in lucrarea Din Bucurestii de altadata, nu a fost alta care a prapadit pe oameni asa cum a facut-o ciuma si, din calea ei, fugea lumea ingrozita in toate partile, parasindu-si chiar avutul numai sa-si scape viata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )