Libnet.ro
UNICEF

10:15

Harry si Meghan Markle, la un pas de faliment? Averea lor e decimata rapid de o investitie prost facuta

Playtech Playtech,
Harry si Meghan Markle, la un pas de faliment? Averea lor e decimata rapid de o investitie prost facuta

Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat acum sase saptamani intr-un conac din California cu 9 dormitoare si 16 bai, care are o valoare de aproximativ 14,5 milioane de dolari. Imobilul necesita cheltuieli anuale de intretinere enorme. Harry si Meghan Markle ar fi la un pas de faliment. Averea lor este tocata rapid de o . continuă pe Playtech

Printul Harry si Meghan Markle au cumparat o proprietate de lux in California! Cati bani au scos din buzunar pentru casa lor de vis

Printul Harry si Meghan Markle au cumparat o proprietate intr-o comunitate exclusivista din California. Cuplul regal locuieste deja de sase spatamani in conacul din orasul Santa Barbara, cunoscut ca fiind casa unor vedete de rang inalt, precum Oprah Winfrey si Ellen DeGeneres.

Meghan Markle si printul Harry au cumparat o proprietate in Montecito cu 14,7 milioane de dolari

Meghan Markle si printul Harry si-au cumparat o proprietate cu 14,65 de milioane de dolari in Montecito, comitatul Santa Barbara, in apropiere de Los Angeles.

Meghan Markle a vrut sa renunte la Printul Harry. De ce aceasta a fost pe cale sa puna punct relatiei

Meghan Markle a suferit foarte mult din cauza paparazzilor, mai ales ca presa tabloida britanica i-a incalcat adesea dreptul la intimitate. in momentul in care mama ei, Doria Ragland, a devenit tinta acestor.

8 ocazii cand Meghan Markle s-a imbracat precum Printesa Diana

Meghan Markle si Printesa Diana nu au in comun doar dragostea fata de Printul Harry. Vezi aici 8 ocazii in care Meghan s-a imbracat precum regretata Lady Di.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )