Libnet.ro
UNICEF

05:30

Harry si Meghan nu vor mai folosi denumirea de Sussex Royal incepand din aceasta primavara

Antena3 Antena3,
Harry si Meghan nu vor mai folosi denumirea de Sussex Royal incepand din aceasta primavara

Printul Harry si Meghan, ducii de Sussex, nu vor mai folosi denumirea de Sussex Royal, incepand din aceasta primavara. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Printul Harry si Meghan Markle: Nu vor mai folosi eticheta Sussex Royal (VIDEO)

Este oficial. Printul Harry si sotia sa Meghan Markle nu vor folosi cuvantul Royal pentru noul lor brand, a anuntat un reprezentant al ducilor de Sussex. Anuntul vine dupa decizia Reginei Elisabeta a II-a,.

Harry si Meghan nu vor mai reprezenta monarhia britanica de la 31 martie

Printul Harry si sotia sa Meghan nu vor mai reprezenta monarhia britanica de la 31 martie, a informat miercuri un purtator de cuvant al cuplului, care in ianuarie si-a anuntat intentia de a face un pas inapoi de la indatoririle lor ca membri ai Casei regale britanice, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Regina Marii Britanii le interzice printului Harry si sotiei sale sa mai foloseasca brandul Sussex

Ducele si ducesa de Sussex trebuie sa renunte la eticheta Sussex Royal dupa ce au decis sa se retr.

Regina Marii Britanii le interzice printului Harry si sotiei sale sa mai foloseasca brandul Sussex

Ducele si ducesa de Sussex trebuie sa renunte la eticheta Sussex Royal dupa ce au decis sa se retr.

Lovitura pentru Harry si Meghan: Regina le interzice sa mai foloseasca popularul brand Sussex Royal

Regina Elisabeta le-ar fi interzis printului Harry si ducesei Meghan sa foloseasca brandul Sussex Royal in scopuri comerciale avand in vedere ca au renuntat la rangul de membri seniori ai familiei regale.

Un roman vrea sa puna mana pe marca Sussex Royal, asociata cuplului regal Harry si Meghan

Un producator de tacamuri, vesela, articole de bucatarie si casnice din Sibiu a depus la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), o cerere de inregistrare si de utilizare exclusiva pe teritoriul Romaniei a marcii SUSSEX ROYAL, denumire asociata cu printul Harry al Marii Britanii si sotia sa Meghan, scrie Profit. ro.

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia britanica incepand cu 31 martie

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia incepand cu 31 martie. Cuplul nu va mai avea un birou la Palatul Buckingham. Acestia vor fi reprezentati, incepand de la 1 aprilie, de organizatia lor de caritate.

O femeie din Sibiu vrea sa inregistreze la OSIM brandul Sussex Royal si sa aiba exclusivitate

Proprietara unei firme de articole de bucatarie din Sibiu vrea sa foloseasca celebra marca Sussex Royal.

Masuri radicale, luate de guvernul britanic, dupa Brexit! in ce conditii vor mai putea romanii sa lucreze in Marea Britanie

Guvernul Regatului Unit a luat masuri in privinta unor romani, dupa Brexit! Care sunt conditiile in care vor mai putea lucra acesti in Marea Britanie? Un nou sistem si-a facut loc in prim-planul britanicilor? Masurile radicale din partea guvernului britanic, dupa Brexit Guvernul britanic are in plan sa inchida granitele tarii pentru muncitorii necalificati si .

Harry si Meghan renunta la denumirea fundatiei caritabile, dupa ce regina le-ar fi interzis sa foloseasca cuvantul royal in scopuri comerciale

Un purtator de cuvant al Ducelui si Ducesei de Sussex a declarat, vineri, ca, avand in vedere regulile specifice guvernului britanic in legatura cu utilizarea cuvantului Royal, cuplul a fost de acord ca noua lor organizatie non-profit sa nu fie denumita Sussex Royal Foundation.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )