Libnet.ro
UNICEF

11:15

Harta abandonului scolar: in ce regiuni sunt cei mai multi tineri care au renuntat timpuriu la studii

Adevărul Adevărul,
Harta abandonului scolar: in ce regiuni sunt cei mai multi tineri care au renuntat timpuriu la studii

Rata cea mai mare de abandon scolar se afla in regiunea de nord-est 23,6%), respectiv sud-est 22,4%). Cel putin asa releva datele transmise de Monitorul Social, care arata ca in Bucuresti abandonul scolar este cel mai mic, si-anume: 5,5%. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Medicii pot lasa soferii fara permise de conducere ; Romnia, tara europeana cu cei mai multi beneficiari de salariu minim; Presa belgiana: O Romnie corupta la crma Europei

Cum arata harta lumii cu sensul literal al denumirii tarilor, realizata cu informatii de la CIA. Oamenii din Roma, Tara cu multi iepuri, Raul intunecat si Satul sunt cateva dintre denumirile unor tari traduse in sens literal. Avem gradinite in care se pun semintele invinovatirii copiilor pe viata. Ca sa te vindeci sau sa iesi din propriul rahat toate formele de terapie spun trebuie mai intai.

Romania, tara europeana cu cei mai multi beneficiari de salariu minim

Cine lucreaza cu program intreg trebuie ferit de saracie. Salariul minim a fost gandit in acest scop. Unele state europene au realizat dezideratul mai bine, altele mai rau. Rezultatul este surprinzator.

Sport Report: Cei mai buni 20 de marcatori din Europa n 2018, n cinci ligi si n toate competitiile. Messi este n continuare suveran (dar Balonul de Aur a mers la altcineva...)

Cel mai bun marcator din cele cinci ligi de top ale Europei a fost Messi cu 47 de goluri. Cele mai multe pase decisive, 26, le-a dat tot Messi. De asemenea, a inscris direct din lovituri libere de mai multe ori decat oricine in intreaga istorie a celor cinci ligi. Locul cinci la Balonul de Aur Gary Lineker, pe Twitter).

Crestere cu peste 70% fata de 2017 a numarului masinilor furate anul trecut si depistate la frontiera. Care sunt cele mai scumpe autoturisme furate

Politistii de frontiera au descoperit anul trecut aproape 240 de masini furate, cu peste 70% mai multe fata de anul 2017. Printre cele mai scumpe autoturisme furate si depistate la frontiera se numara un Land Rover in valoare de peste 58. 800 de euro si un BMW X6 care costa aproximativ 50. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )