Libnet.ro
UNICEF

12:15

Harta celui mai mare conflict din Romania. Razboi politic Klaus Iohannis Liviu Dragnea. Ce se urmareste

Antena3 Antena3,
Harta celui mai mare conflict din Romania. Razboi politic Klaus Iohannis Liviu Dragnea. Ce se urmareste

Obiectivele taberelor aflate in razboi politic au fost prezentate joi seara la Antena 3. Sefia Sectiei pentru investigarea Infractiunilor din Justitie reprezinta un obiectiv major. Cel care va conduce. continuă pe Antena3

Peste 5.000 de fani ai muzicii anilor 90 au participat la cea mai mare petrecere din Romania: We love retro! Cand si unde are loc urmatorul eveniment

Peste 5. 000 de persoane au participat, vineri, la cea mai mare petrecere de muzica retro, We love retro. Pe scena au urcat artisti indragiti ai anilor 90, printre ei numarandu-se 2Unlimited, Snap, Dr. Alban, Masterboy, Brooklyn Bounce Dj Set si ND.

Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Curtea Constituttionala a oprit cel mai mare jaf de dupa 1989, afirma Victor Ponta dupa ce judecatorii CCR au respins, miercuri, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Unul dintre cei mai controversati milionari din Romania, declaratie superba despre Halep: Dumnezeu este femeie si se numeste Simona!.

Pentru ca este in vacanta, Simona Halep s-a relaxat in acest weekend la mare. A ales sa se distreze in cluburile de fite de acolo asa ca nu a fost greu sa fie recunoscuta de fani. cra Printre acestia.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ponta, despre neconstitutionalitatea Fondului Suveran de Investitii: CCR a oprit cel mai mare jaf din avutia Romaniei

Curtea Constitutionala a oprit, pentru moment cel putin, cel mai mare jaf din avutia Romaniei dupa 1989, prin faptul ca a declarat neconstitutionala legea de infiintare a Fondului Suveran de Investitii, a declarat miercuri fostul premier Victor Ponta.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Radu Banciu: La CM 2018, Germania s-a prezentat cu o echipa de lepadaturi. Spania, cu cel mai mare campionat din lume, nu a batut decat Iranul! Cum e posibil? (VIDEO)

Radu Banciu a criticat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, anumite comentarii negative facute de internauti dupa ce Franta a castigat Campionatul Mondial. Cu totii au postat astazi,.

Scandal inainte de turneul de tenis de la Bucuresti: Una dintre cele mai importante jucatoare din Romania nu a primit invitatia. Mihaela Buzarnescu a trecut prin aceeasi situatie in 2017

In ciuda faptului ca a ajuns pe tablourile principale atat de la Roland Garros cat si de la Wimbledon, organizatorii turneului de Bucuresti, care debuteaza luni la Arenele BNR, nu au considerat ca Alexandra.

Business report: Guvernul tocmai a taiat din banii pentru locuinte; Romnia, a patra piata din Europa dominata de companiile low-cost; Cel mai mare jaf din avutia Romniei. Am fi putut construi toate autostrazile planificate de doua ori

Se deschid drumuri spre Romania: Via Carpatia si Centura Marii Negre. Ruta internationala Via Carpatia ar urma sa porneasca din orasele Klaipeda si Kaunas din Lituania, sa treaca prin Bialystok, Lublin si Rzeszow. Companiile recruteaza tot mai mult pentru posturi care nu existau in urma cu doi ani. Lista pozitiilor nou-aparute pentru care nu gasesc oameni. UX Manager, Lead Generator Specialist, Intake Expert, RPA Auditor.

Concurenta acerba la cea mai mare universitate din tara. Aproape 20.000 de tineri s-au inscris la admitere intr-o singura saptamana

Peste 18. 400 de candidati si-au depus dosarele de inscriere pentru cursurile de licenta si master la zi si la distanta in prima saptamana de Admitere organizata de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )