Libnet.ro
UNICEF

09:00

HARTA Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
HARTA Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti

Cel putin 27 de oameni au murit si peste 140 au fost raniti vineri seara in urma unui incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Secretarul de stat Raed Arafat se asteapta ca numarul victimelor sa creasca. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA Explozie urmata de un incendiu in clubul Colectiv din Bucuresti: 25 de morti, cel putin 88 de raniti

Mai multe persoane au decedat si alte zeci au fost ranite in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni. 10 Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat au anuntat ca sunt 25 de morti si cel putin 88 de raniti Este o mare tragedie. Este celula de criza la nivelul Guvernului. E alarma generala in MAI. L-am informat si pe dl presedinte Iohannis. Sunt 25 de morti, toate fortele disponibile, a declarat Oprea.

HARTA Locul tragediei de vineri noaptea: clubul Colectiv din Bucuresti, strada Tabacarilor

O explozie a ucis cel putin 18 oameni vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, situat pe strada Tabacarilor numarul 7. In acest club, sute de tineri urmau sa participe la lansarea ultimului album al trupei Goodbye to Gravity.

Reactie prompta a lui Iohannis dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie prompta dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti si a transmis compasiune familiilor afectate de tragedie.

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. HARTA - locul exact in care se afla clubul

Cel putin 27 de oameni au murit si peste 140 au fost raniti vineri seara in urma unui incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Secretarul de stat Raed Arafat se asteapta ca numarul victimelor sa creasca.

Cea mai mare tragedie din Bucuresti: Incendiu in clubul Colectiv - 27 de morti, cel putin 162 de raniti. Parchetul a deschis ancheta/ Numere de urgenta pentru rudele victimelor

Cel putin 27 de persoane - majoritatea adolescenti - au murit si alte peste 160 au fost ranite in urma unui incendiu care a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din sectorul 4 al Bucurestiului. Incendiul a izbucnit, potrivit mai multor martori, de la artificii folosite la un concert care avea loc la acel moment. 50 Raed Arafat a anuntat ca la interventia de la Clubul Control au participat 150 de persoane, numai de la SMURD si pompieri. 29 de masini SMURD, 29 de masini de descarcerare si trei masini pentru tratarea unor victime multiple au participat la interventie. De asemenea, Arafat a precizat ca Armata are pregatite doua elicoptere si avioane de transport pentru victime, daca va fi nevoie. 15 A 27-a victima nu e inca identificata3. 00: La aceasta ora marea problema este identificarea victimelor. La locul dezastrului au venit familiile care-si cauta copiii disparuti02. 40 Ultimul bilant oficial: 27 de morti, 162 de ranitiDe asemenea, MAI a pus la dispozitie mai multe numere de urgenta pentru familiile victimelor: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 si 021/312254700. 30 Potrivit reporterului HotNews. ro de la fata locului, martorii spun ca incendiul pare sa fi pornit de la o instalatie de scena, care a scapat o scanteie intr-un decor de polistiren sau in buretele antifonant, apoi totul a fost cuprins de flacari.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti:27 de morti, 146 de persoane internate. Marturiile supravietuitorilor si repartizarea ranitilor

Incendiu club Colectiv. 27 de persoane au murit, vineri noaptea, in timp ce alte 184 au fost ranite in urma unui incendiu care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti. in acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dosar instrumentat de Parchetul General.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti. Apelul unui pastor din Timisoara, dupa drama de la Colectiv: Nu va folositi de o tragedie pentru a va face publicitate

Marius Cimpoaie, pastorul de la Biserica Baptista Germana, cea mai veche biserica baptista din Timisoara, infiinta in anul 1884, a tinut sa faca un apel la decenta in cazul tragediei petrecute in clubul Colectiv din Bucuresti.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti: Organizatorii FNT amana spectacolele programate in ultimele zile ale Festivalului

Organizatorii Festivalului National de Teatru FNT) au anuntat amanarea a patru spectacole programate in acest weekend, in semn de solidaritate fata de victimele incendiuluicare a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din Bucuresti si in urma caruia si-au pierdut viata 27 de persoane si alte 184 au fost ranite.

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Generatia Facebook ataca din nou: Nimeni in cluburi! Astazi nu iesim in club!

Pe Facebook a fost initiata o actiune numita Nimeni in cluburi! Astazi nu iesim in club! prin care utilizatorii acestei retele de socializare sunt invitati sa nu mearga in cluburi in aceasta seara, 31 octombrie, din respect pentru cei care au murit in incendiul din Clubul Colectiv din Bucuresti, dar si in semne de protest fata de modul in care functioneaza unele cluburi.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti. Sigle indoliate la TV: Posturile nu mai difuzeaza emisiuni de divertisment in urmatoarele zile

Posturile de televiziune vor renunta in perioada urmatoare la emisiunile de divertisment, dupa ce Guvernul a declarat trei zile de doliu national in memoria celor 27 de persoane care au murit in urma incendiului izbucnit vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )