Libnet.ro
UNICEF

14:30

Harta judetelor unde purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile deschise

Adevărul Adevărul,
Harta judetelor unde purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise a devenit obligatorie in 14 judete din Romania, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut ingrijorator de la o zi la alta. continuă pe Adevărul

Zonele din Galati unde purtarea mastii de protectie devine obligatorie incepand cu 1 august

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al municipiului Galati a identificat zonele unde purtarea mastii este obligatorie incepand cu 1 august 2020, in anumite intervale orare.

CORONAVIRUS |Lista judetelor in care masca de protectie este obligatorie in spatiile publice deschise

Numarul in crestere accelerata de infectari cu coronavirus determina autoritatile din tot mai multe judete sa impuna folosirea mastii de protectie si in spatiile publice deschise. Fiecare Comitet.

Purtarea mastii ar putea deveni obligatorie in Centrul Vechi din Bucuresti. Viceprimar: Masura pentru 30 de zile si doar in zona pietonala

Purtarea mastii ar putea deveni obligatorie in Centrul Vechi al Capitalei, o decizie urmand a se lua luni in cadrul comitetului municipal de urgenta. Potrivit viceprimarului Aurelian Badulescu, masura vizeaza doar zona pietonala si va fi introdusa pentru 30 de zile.

Constanta: Zonele in care masca de protectie este obligatorie pe litoral, incepand de sambata

Masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada, potrivit Mediafax. Masura, care vizeaza reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si se aplica de sambata, potrivit Mediafax.

Atentie! Lista zonelor de pe litoral in care masca de protectie este obligatorie, incepand de sambata!

De la 1 august, masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada. Masura a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si are scopul de a reducere riscul de raspandire a coronavirusului.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie in piete, targuri, stranduri si piscine

Valcea este unul dintre judetele in care numarul persoanelor contaminate cu SARS - CoV-2 a crescut de opt ori, motiv pentru care autoritatile s-au vazut nevoite sa instituie o serie de masuri.

Primar de pe litoral, despre purtarea mastii de protectie in spatii deschise: Este o masura aberanta care pune cruce turismului romanesc

Autoritatile de pe litoral protesteaza la adresa preconizatei reguli de purtare a mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate: Este o masura aberanta care pune cruce turismului romanesc! Oamenii au venit in vacanta, la relaxare, cum poti sa-i obligi sa respecte niste reguli care se schimba de la o zi la alta?.

Orasul din Romania unde masca de protectie devine obligatorie in piete si pe strazile pietonale. Se intampla de la 1 august!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov a decis, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in piete si targuri, dar si pe arterele pietonale si in alte zone aglomerate. Decizia intra in vigoare de sambata, 1 august.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, obligatorie si in Giurgiu

Purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in Giurgiu, incepand cu data de 1 august, pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise, potrivit unei hotarari semnata vineri de.

Purtarea mastii a devenit obligatorie in mai multe judete Rafila: Care este singura conditie pentru a nu purta masca in spatii deschise

Purtarea mastii si in spatiile deschise, in zonele aglomerate, a devenit obligatorie, incepand de joi, in mai multe judete din Romania unde in ultimele saptamani a avut loc o explozie a numarului de cazuri de COVID-19. Masura incepe sa fie luata de tot mai multe judete, in contextul in care de peste o saptamana se inregistreaza zilnic peste 1. 000 de noi cazuri de coronavirus, iar Guvernul le-a dat mana libera administratiilor locale sa stabileasca o astfel de regula.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )