Libnet.ro
UNICEF

07:45

Harta mondiala a barbatiei: unde traiesc cei mai dotati barbati si cine sunt codasii lumii

Adevărul Adevărul,
Harta mondiala a barbatiei: unde traiesc cei mai dotati barbati si cine sunt codasii lumii

Despre asiatici se spune ca natura nu a fost prea darnica la capitolul barbatie, in timp ce despre africani s-a format deja o legenda referitoare la cat de dotati sunt din punct de vedere sexual. O harta realizata pe baza unor statistici face lumina in acesta privinta si prezinta marimea medie a penisului aflat in stare erecta in diverse parti ale lumii. continuă pe Adevărul

Harta mondiala a barbatiei: unde traiesc cei mai dotati barbati din lume si cine sunt codasii lumii

Despre asiatici se spune ca natura nu a fost prea darnica la capitolul barbatie, in timp ce despre africani s-a format deja o legenda referitoare la cat de dotati sunt din punct de vedere sexual. O harta realizata pe baza unor statistici face lumina in acesta privinta si prezinta marimea medie a penisului aflat in stare erecta in diverse parti ale lumii.

TOP cele mai dorite destinatii din lume: unde vor cei mai multi turisti sa mearga in vacanta

Cele mai dorite destinatii din intreaga lume de catre turisti au fost dezvaluite intr-o analiza a cautarilor facute pe Google timp de un an , iar prima dintre acestea se afla aproape de Romania. Iata care sunt si de ce merita sa le vizitezi. Tu unde.

Cei mai titrati cai si jokey isi vor disputa titlul de campioni balcanici in Romania, intre 1 si 4 septembrie (VIDEO)

Cei mai titrati cai si jokey din opt tari isi vor disputa titlul de campioni balcanici in Romania. Evenimentul va avea loc la inceputul lunii septembrie in judeatul Giurgiu. Anul.

Pentru pasionatii de inteligente artificiale: cei mai faimosi roboti si cyborgi din filme

Acum cateva zile, fanii Star Wars au suferit o deceptie: moartea lui Kenny Baker, omul care a intrat in pielea metalica a simpaticului robot R2-D2. Star Wars a fost, cu siguranta, unul dintre principalele motive pentru care oamenii au inceput sa fie atat de fascinati de roboti si de inteligentele artificiale, dar mai ales de [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )