Libnet.ro
UNICEF

18:46

HARTA NEAGRA a sefilor din Politie: Oameni necalificati, numiti in functii pe salarii grosolane, doar pentru ca sunt in partidul potrivit (FOTO)

B1 B1,
HARTA NEAGRA a sefilor din Politie: Oameni necalificati, numiti in functii pe salarii grosolane, doar pentru ca sunt in partidul potrivit (FOTO)

Deputatul USR Claudiu Nasui prezinta, intr-o postare pe Facebook, harta a sefilor din Politie de la nivelul judetelor. Este vorba despre oameni care au ajuns sa ocupe anumite functii desi nu erau calificati. continuă pe B1

Marian Godina ii demasca pe sefii din politie. M-am saturat sa imi fie rusine de cei care isi bat joc de oamenii care pun pasiune!

In Romania este haos de cand s-au produs crime la Caracal; crime pentru care autoritatile parca nu s-au straduit. Parintii nu au ce ingropa, romanii isi manifesta neputinta in mai multe orase din tara, mai-marii statului isi dau demisia, iar mai toti oamenii isi astern durerea pe retelele de socializare. Unul dintre ei este si .

Subiectele zilei: Un prefect si doi sefi din Politie demisi in cazul fetei disparute la Caracal. Iohannis spune ca nu e suficient; Proteste la Caracal, in fata casei ororilor. Sute de oameni scandeaza revoltati: Nepasarea voastra ucide vieti; CTP, despre

Mizeria incredibila din 2 spitale. Proprietar e un minister care nu mai exista. Scorojite si impovarate de timp. Prezidentialele bat la usa: creste riscul aparitiei fake news-urilor si amplificarii campaniilor de dezinformare si manipulare. La aproape trei luni pana la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,339 seconds )