Libnet.ro
UNICEF

12:00

Harta obsedatilor sexual din Alba. Unde au avut loc cele mai cutremuratoare cazuri de viol

Adevărul Adevărul,
Harta obsedatilor sexual din Alba. Unde au avut loc cele mai cutremuratoare cazuri de viol

In Alba, cele mai multe cazuri de violuri si tentative de viol au avut loc in resedinta judetului, la Alba Iulia. Criteriul decisiv este numarul ridicat al populatiei comparativ cu celelalte orase. Cazuri izolate de viol si hartuire s-au intamplat si in alte localitati, insa au fost mult mai rare din punct de vedere numeric. continuă pe Adevărul

VIDEO Posibilul viitor Papa despre romanii din Italia: A avut loc o explozie a imigratiei, trebuie inteleasa si oboseala italienilor

Arhiepiscopul de Milano, Angelo Scola, care a fost unul dintre cardinalii preferati pentru preluarea mandatului de Papa, a vorbit, la Cluj, despre modul in care abordeaza Biserica Catolica problema imigrantilor romani din Italia. El a sustinut ca in peninsula migratia a explodat in ultimii ani, spre deosebire de tari precum Germania si Anglia, unde fenomenul se desfasoara de circa 50 de ani, fapt care a creat o dificultate in randul italienilor.

Sedinta Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO a avut loc astazi

Sedinta Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO, la care a participat si Remus Pricopie, ministru al Educatiei Nationale si presedinte al Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO, a avut loc astazi, potrivit unui comunicat.

La Arad a avut loc primul seminar interactiv de nutritie si viata sanatoasa

Primul seminar interactiv de nutritie si viata sanatoasa a avut loc la Arad in acest sfarsit de saptamana. La eveniment au fost prezentate si tehnici de masaj anticelulitic si remodelare corporala, cu sustinerea Farmec/Gerovital si Salon Maria.

Harta obsedatilor sexuali din Hunedoara: unde si-au cautat victimele sadicii, psihopatii si pedofilii straini

Cele mai infioratoare cazuri de pedofilie, agresiuni sexuale si crime cu implicatii sexuale din ultimii ani s-au petrecut in orasele din Valea Jiului. Un oras minier a devenit loc de refugiu al pedofililor veniti din Occident, pentru aventuri sexuale. Unele din infractiunile comise de acestia au degenerat in crime socante.

Se reia cel mai mare targ erotic din tara. Ultima editie a avut loc in anul 2007

Cel mai de succes targ erotic din tara, organizat dupa 1989 de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad se va relua dupa o pauza de sapte ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )