Libnet.ro
UNICEF

00:06

HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

B1 B1,
HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

Fotbalul este cel mai complex sport din Romania. Acesta are cei mai multi suporteri si beneficiaza de cele mai multe oportunitati financiare. Sau, cel putin, in teorie. Potrivit unui articol. continuă pe B1

HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

Fotbalul este cel mai complex sport din Romania. Acesta are cei mai multi suporteri si beneficiaza de cele mai multe oportunitati financiare. Sau, cel putin, in teorie. Potrivit unui articol.

Povestea unuia dintre cele mai faimoase ateliere de bijuterii din lume. Cum a luat nastere Frey Wille si a ajuns sa detina buticuri in lumea intreaga

In 1951, intr-un atelier din Viena lua nastere ceea ce avea sa devina mai tarziu unul dintre cei mai apreciati si mai celebri producatori de bijuterii din lumea intreaga. Frey Wille a castigat notorietate de-a lungul anilor si s-a extins in aproape.

Povestea unuia dintre cele mai faimoase ateliere de bijuterii din lume. Cum a luat nastere FREYWILLE si a ajuns sa detina buticuri in lumea intreaga

In 1951, intr-un atelier din Viena lua nastere ceea ce avea sa devina mai tarziu unul dintre cei mai apreciati si mai celebri producatori de bijuterii din lumea intreaga. FREYWILLE a castigat notorietate de-a lungul anilor si s-a extins in aproape.

Din 2017, WhatsApp taie suportul pentru doua dintre cele mai cunoscute platforme

WhatsApp a ajuns in portofoliul Facebook in 2014, iar pentru anul viitor a anuntat o strategie previzibila: taie suportul pentru platforme invechite.

Cele mai importante sfaturi pentru a nu fi un partener mediocru de sex: ce recomanda autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale

Acelasi loc, aceeasi pozitie si uneori chiar aceeasi ora. Nimic spectactulos sau iesit din comun. Fara sa-si dai seam, te poti transforma intr-un partener de sex mediocru, care nu reuseste sa-i mai ofere iubitei placere. Sadie Allison, autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale, ofera sase sfaturi pentru momente de neuitat.

Patru dintre cele mai importante orase ale lumii se angajeaza sa elimine masinile diesel pana in 2025

Primarii din Paris, Madrid, Atena si Mexico City s-au angajat in mod oficial sa elimine pana in 2025 masinile diesel, anuntul fiind facut la o conferinta de mediu in Mexic, scrie The Guardian. Unele orase vor elimina total masinile pe motorina, altele vor face acest lucru doar pentru zona centrala si in paralel se promit investitii pentru impulsionarea masinilor electrice si hibride.

Campionul mondial la sah, Magnus Carlsen, si-a aparat titlul la unul dintre cele mai grele meciuri

Magnus Carlsen, campionul mondial la sah, si-a aparat titlul in fata adversarului sau rus, Serghei Kariakin, reusind sa-l invinga cu scorul de 3-1 in meciurile de departajare. Dupa ce.

Harta infractiunilor din Bucuresti. in ce sector se sparg cele mai multe case, unde se fura cel mai des din buzunare

Cele mai multe spargeri de locuinte, talharii, furturi din buzunare si din masini se petrec in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei. De partea cealalta, cele mai sigure sectoare la acest capitol sunt si cele mai sarace, 4 si 5.

Beoplay H9 sunt cele mai bune casti Bang Olufsen

Produsele Bang Olufen au fost frumoase din totdeauna, dar noile casti Beoplay H9 sunt si unele dintre cele mai destepte disponibile pe piata. De la momentul lansarii liniei de produse Beoplay, Bang Olufsen a incercat sa aduca in mainile utilizatorilor obisnuiti produse un pic mai accesibile ale companiei daneze. Rezultatele s-au reflectat in [].

Gala Fotbalului Romanesc 2016: Denis Alibec, cel mai bun fotbalist roman - Marius Sumudica, desemnat antrenorul anului

Denis Alibec, atacantul echipei Astra Giurgiu, a fost desemnat jucatorul anului 2016 in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, eveniment care a avut loc, sambata seara, la Ambasad'Or Events din Otopeni. In cadrul aceleiasi gale, Marius Sumudica, tehnician care a castigat titlul cu Astra in sezonul trecut, a fost declarat antrenorul anului, scrie Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )