Libnet.ro
UNICEF

01:05

HARTA Rezultate BAC 2018 Au fost afisate rezultatele la bacalaureat pe edu.ro. Vezi listele complete cu notele de la examene

Hotnews Hotnews,
 HARTA Rezultate BAC 2018 Au fost afisate rezultatele la bacalaureat pe edu.ro. Vezi listele complete cu notele de la examene

Rezultatele la bacalaureat au fost afisate la avizierele liceelor si pe bacalaureat. edu. ro. Listele cu notele de la examene pot fi vazute si in articol. Absolventii de liceu care sunt nemultumiti de notele la BAC pot sa depuna contestatii, tot astazi, intre orele 12:00 si 16:00. Rezultatele finale de la BAC 2018, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate pe 9 iulie 2018. Vezi in articol Listele complete cu note la BAC 2018 inainte de contestatii, rezultatele la BAC din ultimii 14 ani si care este procedura de solutionare a contestatiilor. continuă pe Hotnews

HARTA Rezultate BAC 2018 Cele mai slabe judete, n functie de numarul elevilor care au luat Bacalaureatul: Ilfov, Teleorman si Giurgiu

Rezultatele de la Bacalaureat arata ca cei mai putini elevi care au trecut BAC-ul sunt in judetele Ilfov rata de promovare de 34%), Teleorman 47,30%) si Giurgiu 47,44%). Aceste judete sunt in topul cu cele mai slabe rezultate de ani de zile. La celalalt pol se afla Cluj, Iasi si Braila, care raporteaza rate de promovare in jurul a 80 de procente. Vezi in articol rata de promovare la BAC 2018 pe fiecare judet in parte.

REZULTATE BAC 2018 ALBA. Notele la BACALAUREAT 2018 au fost afisate pe edu.ro

REZULTATE BAC 2018 ALBA Doi elevi din judetul Alba, care au incercat sa copieze, au fost eliminati, joi, de la Bacalaureat, la proba la alegere a profilului si specializarii. Potrivit Inspectoratului Scolar.

REZULTATE BAC 2018 ALBA. Notele la BACALAUREAT 2018 pe edu.ro

REZULTATE BAC 2018 ALBA Doi elevi din judetul Alba, care au incercat sa copieze, au fost eliminati, joi, de la Bacalaureat, la proba la alegere a profilului si specializarii. Potrivit Inspectoratului Scolar.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2018. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in OLT au fost publicate

Notele din OLTla BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2018, sustinute in LICEELE din OLT. Acestea.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2018. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in SALAJ au fost publicate

Notele din SALAJla BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2018, sustinute in LICEELE din SALAJ.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2018. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in SATU MARE au fost publicate

Notele din SATU MARE la BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2018, sustinute in LICEELE din SATU.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2018. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in SIBIU au fost publicate

Notele din SIBIUla BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2018, sustinute in LICEELE din SIBIU.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2018. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in TELEORMAN au fost publicate

Notele din TELEORMANla BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2018, sustinute in LICEELE din.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2018. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in TULCEA au fost publicate

Notele din TULCEAla BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2018, sustinute in LICEELE din TULCEA.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2018. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in VASLUI au fost publicate

Notele din VASLUIla BACALAUREAT. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila examenul de BACALAUREAT din 2018, sustinute in LICEELE din VASLUI.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )