Libnet.ro
UNICEF

14:30

Harta riscului seismic din Capitala: cele mai expuse si cele mai ferite zone din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Harta riscului seismic din Capitala: cele mai expuse si cele mai ferite zone din Bucuresti

Institutul National pentru Fizica Pamantului a elaborat o harta care masoara riscul seismic in Capitala. Documentul arata care sunt cele mai expuse cartiere dar si care sunt cartierele in care un potential cutremur ar avea efecte devastatoare. continuă pe Adevărul

Cum arata HARTA riscului seismic in Capitala. Vezi in ce categorie se incadreaza zona in care locuiesti (FOTO)

Specialistii de la Magurele au realizat o harta de impact la cutremur, astfel ca s-a constat ca zona de nord resimte cel mai puternic socul unui cutremur, potrivit Digi24. Acestia au luat exemplu un seism cu.

Cele mai mari controverse legate de maresalul Ion Antonescu. Episodul dubios din timpul Rascoalei de la 1907

Una dintre cele mai controversate personalitati ale istoriei romanilor, maresalul Ion Antonescu a condus statul roman timp de patru ani, din 1940 pana la 23 august 1944, cand a fost inlaturat din functie de Regele Mihai si de partidele politice, in cadrul unei lovituri de stat. Care sunt cele mai mari controverse ce planeaza asupra sa si carierei sale, aflati din materialul urmator.

TOP: Cele mai cautate destinatii din lume. De ce se inghesuie turistii sa mearga aici

Turistii din intreaga lume au facut 1,5 miliarde de cautari pe site-ul Kayak pentru zboruri in diverse tari. Iata, asadar, care sunt cele mai cautate destinatii pe glob in ultimul an si de ce merita sa le vezi si tu.

Una din cele mai controversate decizii ale lui Obama: Chelsea Manning va fi eliberata, dupa ce a dezvaluit peste 700.000 de documente secrete

In ultimele 72 de ore ale mandatului, Barack Obama a luat una dintre cele mai controversate decizii: i-a redus pedeapsa lui Chelsea Manning, care a dezvaluit WikiLeaks documente secrete, pe cand se afla la datorie, in Irak, punand in pericol ofiteri si diplomati.

Sunt gratiate abuzul in serviciu si cele mai grave forme de evaziune

Modificarea cadrului legislativ in regim de urgenta si in lipsa unor analize obiective care sa ateste o nevoie sociala imperioasa este nejustificata, sustine Directia Nationala Anticoruptie DNA) referitor la proiectele de ordonanta vizand gratierea si modificarile Codului penal, precizand ca intre infractiunile gratiate se regasesc abuzul in serviciu - sub toate formele sale - si infractiunile asimilate infractiunilor de coruptie, precum si cele mai grave forme de evaziune.

Cele mai bune vinuri pentru fiert si cum te scapa vinul rosu de raceala. Doua retete recomandate de celebrul Costachel

O cana de vin fiert poate fi un ajutor de nadejde in aceasta perioada, cand temperaturile sunt scazute, si poate fi chiar un remediu excelent impotriva racelii. Celebrul blogger iesean Costachel explica de ce este improprie folosirea sintagmei vin fiert, care sunt cele mai indicate vinuri pentru a fi consumate incalzite si ofera doua dintre retetele sale.

Cele mai hot tendinte in designul interior pentru 2017

La fiecare inceput de an ne facem planuri pentru urmatoarele 360 de zile. Daca te numeri printre cei care au pe lista de To do din acest an amenajarea sau reamenajarea casei, iti oferim cateva dintre cele mai hot tendinte in designul interior, care te pot ajuta sa obtii o amenajare sic si in trend.

O profesoara o cearta pe Gabriela Firea pentru deciziile legate de scolile din Capitala: Primarul nu are atributii de manager al procesului didactic

O profesoara din Bucuresti i-a transmis un mesaj Gabrielei Firea, primarul general al Bucurestiului, prin intermediul unei postari pe Facebook. Profesoara se arata indignata de masurile luate de Firea privind cursurile.

O profesoara o mustreaza pe Gabriela Firea pentru deciziile legate de scolile din Capitala: Primarul nu are atributii de manager al procesului didactic

O profesoara din Bucuresti a transmis prin intermediul unei postari de facebook un mesaj catre Primarul General al Bucurestiului. Profesoara se arata indignata de masurile luate de Gabriela Firea prind cursurile.

Cele mai vizualizate reclame pe YouTube iti arata ce publicitate apreciaza romanii

Spre finalul anului, Google publica statistici despre YouTube. Acum, la inceput de 2017, mai are un top. E topul reclamelor populare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )