Libnet.ro
UNICEF

14:15

HARTA. Ce sefii de consilii judetene au castigat principalele partide. PSD, in continuare lider in teritoriu

Adevărul Adevărul,
HARTA. Ce sefii de consilii judetene au castigat principalele partide. PSD, in continuare lider in teritoriu

PSD isi mentine in continuare cel mai mare numar de presedinti de consilii judetene, insa PNL a reusit sa-si dubleze numarul de oameni din fruntea judetelor, arata datele provizorii date de Biroul Electoral Central. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii se asteptau sa obtina mai multe consilii judetene la alegerile locale din 2020. Chiar si asa, demnitarul a subliniat ca e o marire de aproape.

Robert Sighiartau: PNL a ajuns de la 7 la 17 consilii judetene. in Vrancea s-a dus lupta 4 ani. Marian Oprisan i-a tinut pe oameni in saracie (VIDEO)

Secretarul General al PNL, deputatul Robert Sighiartau, a vorbit luni seara, pentru B1 TV, despre lupta dusa de PNL pentru a invinge PSD in mai multe judete si despre ce inseamna victoria in alegerile locale pe.

Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal, PSD are majoritate in consiliul local

Omul de afaceri Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal cu aproape 3. 000 voturi peste urmatorul clasat, candidatul PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )