Libnet.ro
UNICEF

10:45

Hartile Google vor arata si poluarea din orase

Antena3 Antena3,
Hartile Google vor arata si poluarea din orase

Google a inceput un parteneriat cu Aclima, o companie din San Francisco ce creeaza si livreaza retele de senzori pentru mediu, prin care se doreste cartografierea si intelegerea calitatii aerului din orase,. continuă pe Antena3

Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare

Daca am sti exact care intersectii sunt cele mai poluate, am putea planta copaci sau schimba programele semafoarelor pentru a imbunatati calitatea aerului. Cei de la Google s-au gandit la aceasta problema si au gasit chiar o solutie. Gigantul american a dezvaluit ca lucreaza cu startupul Aclima de un an si jumatate, cu scopul de [] Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Baloanele Google vor furniza internet de mare viteza in Sri Lanka

Autoritatile din Sri Lanka au incheiat un acord cu Google, conform caruia compania din Mountain View va furniza internet de mare viteza cu ajutorul baloanelor. Dupa doi ani de testare si de imbunatatire continua a serviciilor oferite,Project Loonva furniza internet de mare viteza pe intreaga suprafata a statului Sri Lanka. Conform site-ului Phys. org, ministrul de [] Baloanele Google vor furniza internet de mare viteza in Sri Lanka Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Baloanele Google vor umple cerul cu Internet anul acesta

Autoritatile din Sri Lanka au incheiat un acord cu Google, conform caruia compania din Mountain View va furniza internet de mare viteza cu ajutorul baloanelor. Dupa doi ani de testare si de imbunatatire continua a serviciilor oferite,Project Loonva furniza internet de mare viteza pe intreaga suprafata a statului Sri Lanka. Conform site-ului Phys. org, ministrul de [] Baloanele Google vor umple cerul cu Internet anul acesta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )