Libnet.ro
UNICEF

06:30

HBO a facut anuntul. Cand va fi difuzat ultimul sezon din Game of Thrones

Antena3 Antena3,
HBO a facut anuntul. Cand va fi difuzat ultimul sezon din Game of Thrones

Canalul american HBO a confirmat joi ca fanii vor trebui sa astepte anul viitor pentru a cunoaste deznodamantul celebrei saga de fantasy medieval, relateaza AFP si DPA. Totusi, nu a fost avansat niciun. continuă pe Antena3

GAME OF THRONES SEZONUL 8. Cand va fi difuzat ultimul sezon din Game of Thrones

Canalul american HBO a confirmat joi ca fanii vor trebui sa astepte anul viitor pentru a cunoaste deznodamantul celebrei saga de fantasy medieval, relateaza AFP si DPA.

Fanii Game of Thrones mai au de asteptat un an pentru ultimul sezon al serialului

Televiziunea HBO a confirmat, joi, ca ultimul sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, care va avea sase episoade, va fi lansat in anul 2019, scrie Reuters.

BOMBA ANULUI! PSD a facut anuntul! Va candida la PRESEDINTIE! Are SANSE? Se va LUPTA cu Iohannis peste 1 an si 9 luni

PSD-istii se pregatesc de prezidentialele din 2019. Secretarul general al partidului. Codrin Stefanescu, a declarat, joi, ca la mult asteptatul Congres PSD se va pune in discutie si alegerea candidatului.

Romania, ultimul loc din UE la consumul de sapun, pasta de dinti sau hartie igienica. Statistici sumbre pentru tara noastra in 2017

Desi ne aflam la inceputul Noului An, cand buna dispozitie ar trebui sa domneasca peste tot, jurnalistii de la recorder ne aduc cu picioarele pe pamant, prezentandu-ne o sumbra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )