Libnet.ro
UNICEF

06:45

HCM Baia Mare a transferat doua campioane mondiale. Una dintre ele a fost cea mai buna jucatoare din lume in 2012

Adevărul Adevărul,
HCM Baia Mare a transferat doua campioane mondiale. Una dintre ele a fost cea mai buna jucatoare din lume in 2012

Din sezonul viitor, la gruparea din Baia Mare vor evolua doua jucatoare din Brazilia, nationala care a suprins in acest an, cand a castigat titlul mondial. continuă pe Adevărul

VIDEOTransferuri de top. Doua campioane mondiale au semnat cu HCM Baia Mare

Visul echipei HCM Baia Mare de-a ajunge in Final Four anul viitor in Liga Campionilor pare sa prinda contur. Dupa ce gruparea baimareana si-a asigurat serviciile Camillei Herrem, a Valentinei Ardean Elisei si a reusit sa parelungeasca contractele Adei Nechita si a Paulei Ungureanu, HCM Baia Mare a obtinut semnatura Barbarei Arenhart si a Alexandrei do Nascimento.

Paula Ungureanu si Ada Nechita raman la HCM Baia Mare

De Valentines Day, doua jucatoare de baza din lotul HCM Baia Mare au oferit un frumos cadou iubitorilor de handbal din oras. Paula Ungureanu si Ada Nechita au ales sa semneze un nou contract cu gruparea baimareana valabil pentru un an.

HCM Baia Mare, meci dificil pe teren propriu

HCM Baia Mare va juca sambata, 15 februarie, de la ora 15:00, pe teren propriu cu HCM Roman, gruparea aflata momentan pe locul 3 in clasamentul Ligii Nationale. Meciul va fi arbitrat de cuplul Dorel Gurbina - Emilian Stanciu din Resita. Pentru prima data in acest sezon, suporterii vor intra pe baza de bilet sau abonament.

Baia Mare, castigatoarea Ligii Campionilor a Surselor Regenerabile de Energie din Romania

In urma cu doar cateva zile, Baia Mare a fost demnata castigatoarea competitiei Liga Campionilor Surselor Regenerabile de Energie in Romania, manifestare coordonata pe plan national de Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau. Evenimentul face parte din cadrul proiectului european Intelligent Energy Europe IEE, competiei la care s-au inscris majoritatea municipiilor din tara.

Recomandarile fostului primar penal de Baia Mare pentru Decebal Traian Remes, inainte de a intra in puscarie

Prieteni de-o viata si colegi de partid, fostul ministru Decebal Traian Remes si fostul primar al municipiului Baia Mare se pare ca au o relatie de prietenie mai stransa decat se credea. Cristian Anghel, fostul edil al municipiului, a fost cel care i-a dat indicatii lui Remes legate de cum sa treaca mai usor de perioada de dupa gratii.

Detinutii din Penitenciarul Baia Mare, cei mai harnici din Romania

Anul 2013 a adus locul fruntas Penitenciarului Baia Mare, acesta figurand, la nivel national, cu cei mai multi detinuti care muncesc, chiar daca sunt in spatele gratiilor. Peste 930. 000 de lei a fost profitul adus institutiei, iar printre indeletnicirile puscariasilor se numara cusutul de pantofi, tamplaria sau curatenia stradala.

Ministrul Lucia Varga, vizita de lucru in municipiul Baia Mare

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, va efectua joi, 13 februarie, o vizita de lucru in municipiul Baia Mare. in program este prevazuta o vizita la o fabrica de mobila si o dezbatere pe tema noului Cod Silvic.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )