Libnet.ro
UNICEF

18:30

Helmuth Duckadam, despre tragerea la sorti pentru EURO 2020: Hagi era indreptatit sa fie chemat

Hotnews Hotnews,
 Helmuth Duckadam, despre tragerea la sorti pentru EURO 2020: Hagi era indreptatit sa fie chemat

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al FCSB, a precizat ca nu merita sa fie chemat la tragerea la sorti pentru grupele Campionatului European din 2020, in schimb, in ceea ce il priveste pe Hagi, fostul mare portar considera ca Regele nu trebuia sa lipseasca. continuă pe Hotnews

Duckadam, despre tragerea la sorti de la Romexpo: Nu cred ca locul meu era acolo

Fostul mare portar Helmut Duckadam, absent de la evenimentul in cadrul caruia a avut loc tragerea la.

Burleanu si FRF isi cer scuze, dupa ce Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorti a Euro-2020

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, i-a cerut iertare, printr-o scrisoare deschisa, lui Gheorghe Hagi pentru ca nu l-a invitat la tragerea la sorti a Euro-2020. Stimate Domnule Gheorghe Hagi, incep aceasta.

Reactia lui Gheorghe Hagi la adresa FRF, dupa ce nu a fost invitat la tragerea la sorti pentru EURO 2020

La finele meciului dintre FC Botosani si FC Viitorul, finalizat cu 1-0 pentru gazde, Gheorghe Hagi a oferit o serie de declaratii vehemente.

FRF ii cere scuze lui Gheorghe Hagi pentru neinvitarea acestuia la tragerea la sorti a EURO 2020

Un intreg scandal public a izbucnit dupa ce Gheorghe Hagi, fostul mare international roman, n-a fost invitat de FRF la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020, eveniment care a avut loc pe 30 noiembrie la Bucuresti.

Roberto Mancini despre sansele Italiei la EURO 2020: Visez la nopti magice

Italia deschide EURO 2020 la Roma impotriva Turciei pe 12 iunie, iar selectionerul Roberto Mancini a vorbit despre sansele Squadrei Azzurra, echipa revenita la un turneu final dupa ratarea Mondialului din Rusia.

Gheorghe Hagi face lumina: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Intrebati Federatia de ce!

Absent de la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020, eveniment care a avut loc la Bucuresti, spre uimirea tuturor celor prezenti, fostul mare international Gheorghe Hagi a facut lumina in acest caz.

Motivul absurd pentru care FRF nu l-a invitat pe Gica Hagi la tragerea la sorti Euro 2020. Mesajul lui Razvan Burleanu

Federatia Romana de Fotbal FRF) a fost criticata dur pentru ca nu l-a invitat pe Gica Hagi la evenimentul organizat la Romexpo, in cadrul caruia s-au tras la sorti grupele pentru Euro 2020. Presedintele FRF, Razvan Burleanu, si-a cerut scuze public, precizand ca oficialii pur si simplu au uitat de Hagi. Reactia lui Razvan Burleanu, .

Euro 2020: Islanda va face tot posibilul ca barajul cu Romania sa se dispute la Reykjavik

Gudni Bergsson, presedintele Federatiei Islandeze de Fotbal, a anuntat ca va face tot posibilul ca meciul cu Romania, din semifinalele barajului pentru EURO 2020, sa se dispute la Reykjavik, si nu intr-un oras dintr-o tara vecina.

Gheorghe Hagi: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorti a Euro 2020

Fostul international si selectioner Gheorghe Hagi a declarat, luni seara, ca nu a fost invitat de FRF la tragerea la sorti a grupelor Campionatului European din 2020, eveniment care a avut loc in urma cu doua zile, la Bucuresti.

GALERIE FOTO: Selectionerii echipelor calificate la EURO 2020 prezenti la tragerea la sorti a grupelor. Cine obtine trofeul?

Cei 20 de selectioneri ai echipelor calificate la EURO 2020 s-au fotografiat la finalul tragerii la sorti a grupelor turneului final cu trofeul. Acestia au fost organizati in functie de grupele extrase la Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )