Libnet.ro
UNICEF

06:45

Henri Coanda, locul 3 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

România Liberă România Liberă,
Henri Coanda, locul 3 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Airports Council International-Europe a publicat un nou top al aeroporturilor europene care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului 2015, la categoria aeroporturilor care au avut intre 5 si 10 milioane de pasageri. continuă pe România Liberă

Aeroportul Henri Coanda, pe locul al treilea dupa cresterea traficului in primul trimestru din 2015, in topul aerogarilor europene cu 5 - 10 milioane de pasageri

Aeroportul Henri Coanda ocupa locul al treilea in topul aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al acestui an, la categoria aerogarilor cu 5 - 10 milioane.

Aeroportul Henri Coanda, in top 3 din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost clasat de catre Airports Council International-Europe pe locul al treilea in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului, la categoria aeroporturilor care au avut intre cinci si zece milioane de pasageri, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Aeroportul Henri Coanda, in topul aerogarilor europene dupa cresterea traficului in primul trimestru

Aeroportul Henri Coanda a fost clasat e locul trei in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al acestui an, potrivit Airports Council International-Europe, la categoria.

Un nou avertisment al FMI la adresa tarilor din Europa de Est

Tarile din Europa de Est trebuie sa-si reduca datoriile pentru a reveni la ritmul de crestere economica si la investitiile de dinaintea crizei financiare globala, se arata intr-un raport publicat, duminica, de Fondul Monetar International FMI), transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Tarile din Europa de Est trebuie sa-si reduca datoriile pentru a relansa perspectivele de crestere

Tarile din Europa de Est trebuie sa-si reduca datoriile pentru a reveni la ritmul de crestere economica si la investitiile de dinaintea crizei financiare globala, se arata intr-un raport publicat duminica de Fondul Monetar International FMI), transmite Bloomberg.

Pentru Oltchim avem doua oferte din China si una din Europa

Trei companii sunt interesate de privatizarea combinatului Oltchim din Ramnicu Valcea, doua din China si una din Europa, a declarat vineri, ministrul Economiei, Mihai Tudose, prezent la semnarea contractului de retehnologizare a centralei hidroelectrice Dimitrie Leonida.

Taxa pe tranzactiile financiare din Europa, abia din 2017

Europa va putea introduce o taxa pe tranzactiile financiare abia din 2017, si nu din 2016 cum se preconiza anterior, a declarat ministrul austriac de Finante, Joerg Schelling, citat de Reuters.

Oltchim Ramnicu Valcea: De privatizarea combinatului sunt interesate doua companii din China si una din Europa

De privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea sunt interesate trei companii - doua din China si una din Europa, spune ministrul Economiei, Mihai Tudose. Privatizarea este pe drum. Avem trei oferte de cumparare a.

Scad actiunile producatorilor de materii prime din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele europene au fluctuat ieri: titlurile din sectorul tehnologic au urmat un curs ascendent, iar cele ale producatorilor de materii prime au scazut.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )