Libnet.ro
UNICEF

18:30

Hexi Pharma, aparata de autoritatile din Romania. Ministerul Sanatatii, dat in judecata de liderul mondial Anios in dezinfectanti, pentru ca nu a vrut sa publice neregulile (VIDEO)

B1 B1,
Hexi Pharma, aparata de autoritatile din Romania. Ministerul Sanatatii, dat in judecata de liderul mondial Anios in dezinfectanti, pentru ca nu a vrut sa publice neregulile (VIDEO)

Catalin Tolontan, jurnalistul de la Gazeta Sporturilor face noi dezvaluiri privind dezinfectantii folositi in spitalele din tara noastra. Din cele transmise pe site-ul sau, se pare ca cei de la firma. continuă pe B1

Verificarea contractelor cu Hexi Pharma ale spitalelor din surbordinea Ministerului Sanatatii. Noi teste la ICECHIM

Contractele incheiate de spitalele din subordinea Ministerului Sanatatii cu firma Hexi Pharma vor fi verificate prin intermediul compartimentelor de audit si vor fi recoltate probe pentru stabilirea concentratiei si a substantelor active din dezinfectantii utilizati in spitalele unde probele de sanitatie nu au iesit conforme, la laboratorul ICECHIM, informeaza marti MS.

O delegatie ONU controleaza spitalele de psihiatrie din Romania: Ministerul evita sa comenteze (VIDEO)

Organizatia Natiunilor Unite controleaza spitalele de psihiatrie din tara noastra! Verificarile isi propun sa scoata la iveala eventuale nereguli din aceste unitati. Se verifica, intre altele, da.

Basescu si Ponta nu isi amintesc de vreun raport SRI cu privire la Hexi Pharma: Sa fie desecretizate informarile / inca stau bine cu memoria, nu m-am ramolit

Cine nu spune adevarul in cazul dezinfectantilor diluati distribuiti de Hexi Pharma in spitalelele din Romania? Cei de la SRI au spus ca s-au trimis aproximativ 100 de instiintari.

Ministerul Sanatatii va testa toti dezinfectantii folositi in spitale. Nu doar produsele Hexi Pharma sunt neconforme

Ministerul Sanatatii MS) a anuntat, vineri seara, ca a extins testele de sanitatie privind utilizarea tuturor biocidelor folosite in cadrul unitatilor sanitare cu paturi. Recoltarea se va derula prin controale incrucisate, in unitatile sanitare unde au fost depistate neconformitati. Nu doar produsele Hexi Pharma ar fi neconforme.

Conducerea spitalului Premiere, care a cumparat dezinfectanti de la Hexi Pharma: Ar trebui sa ne ingrijoreze si calitatea altor produse sanitare?

Conducerea spitalului privat Premiere a remis un comunicat de presa in urma informatiilor publicate de Ministerul Sanatatii, conform carora la ei s-au descoperit probe neconforme in urma testelor de laborator.

Stocurile de dezinfectanti in spitalele din Bucuresti: Desi rezultatele testelor privind eficacitatea dezinfectatelor efectuate de DSP nu ne-au fost comunicate am decis sa nu mai folosim dezinfectanti Hexi Pharma

Conform Ministerului Sanatatii, 50 de spitale din tara au folosit dezinfectantii diluati distribuiti de compania Hexi Pharma. 9 dintre acestea sunt din Bucuresti. Vezi AICI lista completa a.

Scandalul dezinfectantilor diluati Perchezitii la sediul Hexi Pharma si acasa la Dan Condrea, patronul firmei. Politisti si reprezentanti ai Ministerului Sanatatii ridica documente de la spitalele unde s-au gasit probe neconforme

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la Dan Condrea, patronul firmei, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. IGPR a confirmat, intr-un comunicat, ca Politia Romana descinde sambata la 25 de unitati sanitare din Bucuresti si alte 21 de judete, de unde ridica probe si inscrisuri, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de zadarnicirea combaterii bolilor si falsificare sau substituire de alimente ori alte produse.

Hexi Pharma, in top 3: Care sunt jucatorii care domina piata dezinfectantilor din Romania (VIDEO)

Piata dezinfectantilor din Romania este dominata de trei companii. Sante International, G. Indco si controversata Hexi Pharma controleaza circa doua treimi din piata, potrivit unui studiu al ICAP.

UPDATE. Proprietarul Hexi Pharma, Alexandu Condrea, audiat de procurori

Alexandu Condrea, proprietarul Hexi Pharma a venit, marti, la Parchetul General, in dosarul privind dezinfectantii diluati. Firma sa a semnat mai multe contracte cu spitale din Romania.

Stelian Tanase: Ma intreb daca de Hexi Pharma nu sunt legate interese economice ale SRI. Serviciul are dreptul prin lege sa aiba propriile lui afaceri pentru a se finanta

Scandalul creat in jurul dezinfectantilor Hexi Pharma care au ajuns in spitalele din Romania ia amploare. Serviciul Roman de Informatii a fost acuzat ca nu a informat despre acest caz, dar.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,357 seconds )