Libnet.ro
UNICEF

13:30

Hidroelectrica sponsorizeaza cu peste 10 milioane de lei sapte spitale din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hidroelectrica sponsorizeaza cu peste 10 milioane de lei sapte spitale din Romania

Actionariatul Hidroelectrica a aprobat astazi, 30 martie, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10. 000 lei, conform unui comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Hidroelectrica sponsorizeaza cu peste 10 milioane de lei sapte spitale din Romania

Actionariatul Hidroelectrica a aprobat, luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10. 000 lei. Decizia a fost luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei, arata Hidroelectrica. Vezi ce spitale sponsorizeaza.

Hidroelectrica sponsorizeaza sapte spitale din Romania cu peste 10 milioane de lei

Actionariatul Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din Romania, a aprobat luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10,03 milioane lei, decizia fiind luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei.

Hidroelectrica sponsorizeaza sapte spitale din Romania cu peste 10 milioane de lei

Actionariatul Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din Romania, a aprobat lu.

Peste 3 milioane de lei, alocati de Consiliul Judetean Ialomita in lupta cu coronavirusul

Consiliul Judetean Ialomita a decis alocarea de noi fonduri pentru combaterea coronavirusului. Este vorba despre peste 3 milioane de lei, bani directionati catre spitale de la aparitia pandemiei si pana in prezent si care vor fi folositi pentru achizitia de echipamente medicale.

Zeci de mii de romani nu au respectat restrictiile de circulatie. Amenzi de peste 31 de milioane de lei

Peste douazeci de mii de romani nu au respectat masura de restrictionare a circulatiei de la intrarea in vigoare a ordonantei militare nr. 3, iar peste patru mii nu au tinut cont de regulile de izolare si carantina.

Doua companii municipale infiintate de Gabriela Firea, achizitii directe de circa 2,5 milioane lei, in cateva zile, catre doua firme de apartament

Compania Municipala Consolidari a atribuit pe pe 19 martie, in mai putin de 1 minut, patru contracte in valoare totala de circa 1,5 milioane lei fara TVA firmei Willkommen Technik, prin achizitie directa. Contractele vizeaza lucrari de tencuire, reparatii, finisare si renovare. Compania a cumparat aceste servicii desi are sute de angajati si firesc este ca, daca primeste un contract de la municipalitate, sa-l execute ea, nu sa-l subcontracteze. Pe 10 martie, Compania Municipala Consolidari a mai incheiat doua contracte, in valoare de circa 830. 000 lei cu firma Expert Master Trading. Compania municipala a incheiat in ultimii 2 ani contracte de circa 5 milioane lei cu aceasta firma infiintata in 2018, toate prin achizitie directa, cele mai mari pentru ridicare moloz si excavare fundatii.

Peste 10.000 de romani care au incalcat restrictiile de circulatie, amendati in ultimele 24 de ore Amenzile depasesc 16 milioane de lei

Peste 10. 000 de romani care au incalcat restrictiile de circulatie impuse de autoritati prin ordonantele militare, ca urmare a starii de urgenta din cauza COVID-19, au fost amendati de politisti in ultimele 24 de ore. Amenzile depasesc 16 milioane de lei.

OTP Bank Romania doneaza 500 de mii de lei catre spitale si comunitati locale

OTP Bank Romania directioneaza 500. 000 lei catre spitale si comunitati locale, in lupta impotriva raspandirii si combaterii pandemiei COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Apicultorii ar putea primi 50,2 milioane lei prin Programul national apicol pentru 2020-2022

Apicultorii ar putea primi in urmatorii trei ani 150,62 milioane lei prin Programul national apicol .

UPDATE Primaria Sectorului 3 vrea sa incheie inca un contract de 5 milioane lei pentru promovare Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, vrea sa incheie un contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordine de zi suplimentara a sedintei Consiliului Local Sector 3 de pe 30 martie. Mai departe compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. UPDATE: Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )