Libnet.ro
UNICEF

20:00

Hidrologii au dat ALARMA! Se vor produce noi inundatii: Care sunt zonele vizate(FOTO)

B1 B1,
Hidrologii au dat ALARMA! Se vor produce noi inundatii: Care sunt zonele vizate(FOTO)

Romania nu scapa de inundatii. Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pentru noua judete, dar si una cod galben, care vizeaza bazinele hidrografice ale raurilor Tisa,. continuă pe B1

Natura DEZLANTUITA! Hidrologii au dat ALARMA: PERICOL crescut de INUNDATII! Zonele vizate

Hidrologii au instituit un cod portocaliu de inundatii pe rauri din 11 judete, valabil de miercuri, ora 15. 00, pana vineri dimineata. De asemenea, un cod galben, valabil pana vineri noapte, vizeaza rauri din.

MEDICII au dat ALARMA: Faci asta dupa ce bei bere? Zilele iti sunt NUMARATE!

Alcoolul este un diuretic ceea se inseamna ca duce la deshidratare si interfereaza cu capacitatea corpului de a-si regla temperatura. Prin urmare medicii recomanda celor care consuma bauturi alcoolice sa se.

CICLON in Romania! SPECIALISTII au dat alarma! Explicatii SOCANTE pentru fenomenele EXTREME care au cuprins tara

Specialistii explica fenomenele meteo extreme care au cuprins in aceasta vara Romania. Pana acum am avut parte de temperaturi neobisnuite pentru clima tarii noastre: nu a fost nici seceta, nici caniculaa. In schimb, de.

Mai multe retele de socializare vor adopta noi masuri pentru a limita continuturile care pot fi postate n cadrul platformelor lor

Avand in vedere existenta dezinformarii, a propagandei de stat si a hartuirii in mediul online, mai multe companii au decis sa limiteze tipurile de continuturi care pot fi postate in cadrul platformelor lor, scriethenewyorktimes. com. Stirile care se dovedesc a fi false vor fi aratate pe Facebook in partea de jos a news-feed-ului utilizatorilor, acestea fiind astfel vizualizate mai putin. Pe langa Facebook, companii precum Google, Twitter, Reddit sau Spotify isi regandesc relatia cu mediul offline.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )