Libnet.ro
UNICEF

17:30

Acesta este testul care ar putea detecta mai simplu si mai ieftin anticorpi

Playtech Playtech,
Acesta este testul care ar putea detecta mai simplu si mai ieftin anticorpi

Folosind grafenul, un nanomaterial fabricat din carbon cu grosimea unui singur atom, oamenii de stiinta spun ca au facut un test de anticorpi mai ieftin si mai accesibil pentru boli de. continuă pe Playtech

Zodii cu tupeu nemarginit. Care sunt cei mai directi nativi din horoscop

Tupeul este dat intr-o oarecare masura de semnul zodiacal. Astfel ca, pentru unele dintre zodii, timiditatea nu e foarte cunoscuta. Din categoria zodiilor indraznete si cu tupeu fac parte: taurul, leul, sagetatorul, capricornul si berbecul. Taurul Chiar daca la prima vedere taurul pare usor ezitant si timid, daca e pus pe jar, isi arata imediat .

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Subiectul la Limba romana pentru Evaluarea Nationala 2021 va fi mai simplu. Ce spune Monica Anisie

Structura subiectului pentru Evaluarea Nationala pe care il vor primii elevii clasei a VIII-a la Limba si literatura romana va fi simplificata, a declarat, luni, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Toti parlamentarii de traditie care n-au mai prins loc anul acesta pe listele pentru Senat si Camera Deputatilor

Alegerile parlamentare din 6 decembrie vin cu o serie de surprize in ceea ce priveste listele cu candidatii propusi de catre partidele politice. Acestea vor scoate la pensie pentru toate partidele mai multi.

Cine este Ant Group, gigantul chinez care pregateste cea mai mare intrare pe bursa din istorie. Jack Ma spune ca este un miracol

In plin conflict comercial intre China si SUA se pregateste intrarea pe bursa in China a gigantului fintech Ant Group, cunoscut pentru aplicatia Alipay. Compania vrea sa stranga 34,4 miliarde de dolari din IPO la Shanghai si Hong Kong, iar pretul stabilit pentru actiune ii da grupului o capitalizare de 310 miliarde dolari. China vrea sa isi arate muschii si sa se afiseze precum un mastodont al finantelor mondiale, depasind recorduri bursiere care in general se inregistrau pe Wall Street.

Medic epidemiolog, anuntul care da totul peste cap: Nu aceasta cifra de 6.000 pe zi este cea care ne pune pe griji pe noi

Medicul Carmen Dorobat, directorul Spitatul de Boli Infectioase din Iasi avertizeaza ca cel mai probabil, pana la finalul saptamanii, in Romania se vor inregistra pana la 6. 000 de noi cazuri COVID pe zi. in ciuda acestor cifre ingrijoratoare, epidemiologul avertizeaza asupra impactului cazurilor care se agraveaza in scurt timp. Aceasta infectie este extrem de inselatoare .

Nelu Tataru: Elementul scoala nu este cel care face infectarea, ci drumul pana la scoala, acei parinti care asteapta in grupuri la poarta scolii

Nelu Tataru a vorbit, luni seara, in platoul B1 TV despre raspandirea noului coronavirus prin itermediul scolii. Ministru Sanatatii a declarat ca scoala nu este un factor de transmitere, atata timp.

Simptomele COVID-19 pot persista luni intregi dupa ce pacientul s-a vindecat Care sunt cele mai frecvente simptome la pacientii romani

Cei mai multi dintre pacientii cu COVID-19 inca au simptome la 2-3 luni de la aparitia infectiei. Unii se confrunta cu oboseala, anxietate si dificultati de respiratie. in Romania, cele mai comune probleme sunt persistenta tusei si oboseala, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )