Libnet.ro
UNICEF

13:15

Actul care a fost eliminat, de anul acesta, din dosarul pentru admitere. Ce prevede acum legea

Playtech Playtech,
Actul care a fost eliminat, de anul acesta, din dosarul pentru admitere. Ce prevede acum legea

Un anume act pentru admiterea in institutii de invatamant profesional tehnic si superior a fost eliminat. Un ordin in acest sens a fost semnat de catre ministrul Sanatatii, Muncii, Protectiei Sociale si a Educatiei, Culturii si Cercetarii. Actul care a fost eliminat din dosarele pentru admitere, de anul acesta Certificatul de sanatate pentru admiterea in . continuă pe Playtech

Sectia de ancheta a disjuns partea care o vizeaza pe Kovesi din dosarul lui Onea si Negulescu-surse

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) a disjuns partea care o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi, din dosarul in care au fost trimisi in judecata fostul sef DNA Ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu, fostul procuror-sef DNA fiind in continuare cercetat pentru complicitate la represiune nedreapta, grup infractional organizat si complicitate la cercetare abuziva, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Vacanta de vara pentru elevi este mai scurta anul acesta. Cand incep copiii noul an scolar

Vacanta de vara pentru elevi este mai scurta in 2019, ca urmare a schimbarilor de structura care s-au facut pentru a se evita fragmentarea perioadelor in care elevii merg la scoala. Anul scolar 2019 2020 incepe pe 1 septembrie pentru profesori si pe 9 septembrie pentru elevi. Vacanta de vara este mai scurta anul .

Oficial venezuelean: Nicolas Maduro ar putea efectua o vizita in Rusia anul acesta

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro ar putea efectua o vizita oficiala in Rusia anul acesta, a declarat ministrul venezuelean de Externe, Joge Arreaza, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Tass.

IMOTECA THE RESIDENTIAL EXPERTS Anul acesta vor fi cu 40% mai multe locuinte noi pe piata

Anul acesta vor fi cu 40% mai multe locuinte noi pe piata, potrivit expertilor Imoteca The Residential Experts. Dezvoltatorii anunta ca vor livra in total 14. 000 de unitati, fata de 8. 500 unitati livrate in 2018. in prezent 100 de proiecte rezidentiale medii si mari se construiesc in Bucuresti si Ilfov, fiind zonele cu cele mai multe tranzactii imobiliare din Romania, conform specialistilor Imoteca.

Ansambluri din sapte tari vor fi prezente, anul acesta, la festivalul de dansuri folclorice din Buzau

Festivalul International de Dansuri Folclorice Plaiurile Mioritei va aduce anul acesta la Buzau ansambluri de dansatori din sapte tari din Europa, inclusiv Romania. Editia a sasea va debuta in data de 25 iulie.

Inculpatii din dosarul Portul Constanta, achitati definitiv de ICCJ

Fostul senator Mircea Banias, fostul director al Directiei Domenii Portuare Eugen Bogatu, fostul secretar general al Ministerului de Interne Lauretiu Mironescu si ceilalti 36 de inculpati din dosarul privind importuri ilegale in Portul Constanta au fost achitati definitiv, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie.

Certificatul de sanatate pentru admiterea la studii a fost eliminat

Certificatul de sanatate pentru admiterea in institutiile de invatamant profesional tehnic si superior, de joi, 18 iulie, nu se mai solicita. Un ordin in acest sens a fost semnat de catre ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Ala Nemerenco, si cea a educatiei, culturii si cercetarii, Liliana Nicolaescu-Onofrei, transmite IPN.

IMOTECA THE RESIDENTIAL EXPERTS: Dezvoltatorii imobiliari vor livra cu 40% mai multe locuinte noi, anul acesta

Dezvoltatorii imobiliari vor livra, in 2019, cu 40% mai multe locuinte noi, comparativ cu anul anterior, pana la un total de 14. 000 de unitati, releva datele Imoteca The Residential Experts, publicate astazi.

Afirmatiile oficiale care te fac sa fugi din Romania: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem.

Cand un sistem oficial nu functioneaza intr-o tara democratica sau intampina dificultati, un oficial ministerial isi da demisia sau se baga in pamant de rusine. Un roman s-a gandit insa ca manifestarile de civilizatie fata de concetateni sunt o prostie, iar un ton sarcastic e mult mai potrivit. Daniel Osmanovici a fost un jurnalist la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )