Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevaratele motive pentru care Essential Phone merita toti banii

Playtech Playtech,
Adevaratele motive pentru care Essential Phone merita toti banii

Ajunge pe piata cel mai atragator smartphone de la o companie complet noua. Cu toate acestea, Essential Phone va fi un succes rasunator. Andy Rubin este cel mai important nume din istoria Android. inainte sa se ancoreze in cateva aventuri asiatice si sa-si creeze propria companie de telefoane, a fost unul dintre directorii Google. in []. continuă pe Playtech

Motivul socant pentru care afaceristul gasit spanzurat in padure s-a sinucis

S-a aflat motivul pentru care omul de afaceri din Dambovita, care era patronul unei fabrici de incaltaminte din Bucuresti, a decis sa-si puna capat zilelor. Barbatul de 42 de ani, care suferea.

7 motive pentru care boxul este cel mai bun sport pentru femei

Intareste musculatura, arde grasimile si imbunatateste ritmul cardiac, acestea sunt argumentele pe care instructorii de box le aduc in favoarea acestui sport. Consacrat ca fiind un sport practicat cu precadere de barbati, de fapt, se pare ca boxul este unul dintre sporturile care ar trebui practicate mai mult si de catre femei. De ce? Iata motivele care te vor convinge sa practici boxul:.

Andreea Raicu, despre motivele pentru care nu vrea sa devina mama (FOTO)

Andreea Raicu a avut multi parteneri, insa niciunul nu s-a dovedit suficient de potrivit pentru vedeta incat sa intemeieze o familie cu el. Printre barbatii celebri care au trecut prin.

Laurentiu Cazan, decizie radicala! Adevaratul motiv pentru care celebrul artist a disparut din showbiz

Viata lui Laurentiu Cazan a luat o intorsatura neasteptata. invaluit in discretie, artistul, prima vedeta autentica din Romania care s-a impus pe piata muzicala occidentala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )