Libnet.ro
UNICEF

14:46

Alexandru Cumpanasu, o noua strategie pentru presedintie. Cum s-a pozat alaturi de sotia lui

Playtech Playtech,
Alexandru Cumpanasu, o noua strategie pentru presedintie. Cum s-a pozat alaturi de sotia lui

Alexandru Cumpanasu e asteptat, duminica, sa-si depuna candidatura pentru prezidentiale la Biroul Electoral Central. Pana cand va afla daca semnaturile adunate ii permit sa fie candidat, el a postat pe Facebook mai multe fotografii alaturi de sotia sa. Alexandru Cumpanasu a devenit cunoscut la nivel national dupa tragedia de la Caracal. El s-a recomandat a . continuă pe Playtech

Ce a facut Alexandru Cumpanasu, dupa ce a anuntat ca a fost interzis la TV. Aveti tupeul sa ne prostiti pe fata?

Alexandru Cumpanasu continua seria dezvaluirilor pe contul personal de Facebook, dupa ce zilele trecute anunta ca a fost interzis la TV. Unchiul Alexandrei Macesanu, care si-a anuntat candidatura la presedintia Romaniei, a oferit din nou informatii despre reteaua de proxeneti care rapesc fete si le obliga sa se prostitueze in Italia. Alexandru Cumpanasu face noi .

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora in Cazul Caracal. A prezentat dovada: Rapita

Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri socante despre modul de operare al proxenetilor din Europa de Est. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca una dintre victimele reteleleor de traficanti de persoane a primit din partea politistilor italieni calitatea de martor protejat, insa a fost ulterior rapita si obligata din nou sa se prostitueze. Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de .

Cine este si cum arata sotia lui Alexandru Cumpanasu

Crimele de la Carcal care au ingrozit intreaga tara au si un rezultat care se muta in sfera politicului. Alexandru Cumpanasu 38 de ani), unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani care a sunat de mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )