Libnet.ro
UNICEF

23:01

Andreea Balan, anuntul despre logodna cu Tiberiu Argint. Lovitura pentru George Burcea

Playtech Playtech,
Andreea Balan, anuntul despre logodna cu Tiberiu Argint. Lovitura pentru George Burcea

Artista Andreea Balan a dat din casa. Artista a vorbit despre logodna cu Tiberiu Argint, barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste, cu toate ca nu a semnat actele de divort cu George Burcea. Andreea Balan, anuntul despre logodna cu Tiberiu Argint Astfel, Andreea Balan a tinut sa precizeze ca este foarte . continuă pe Playtech

Gestul romantic al Andreei Balan pentru Tiberiu Argint! George Burcea se va enerva

Andreea Balan este indragostita pana peste cap! Cunoscuta artista a facut un gest suprinzator pentru iubitul ei, gest pe care unii l-au catalogat drept nepotrivit. Gurile rele sustin ca George Burcea ar avea de ce sa se supere. Andreea Balan, gest romantic pentru Tiberiu Argint Andreea Balan este extrem de fericita! Cunoscuta cantareata radiaza la .

Andreea Balan si Tiberiu Argint au plecat in luna de miere! Cine i-a dat de gol, de fapt, si unde au fost

Andreea Balan a plecat in luna de miere cu Tiberiu Argint. Lucrurile par sa reintre in normal pentru cantareata Andreea Balan dupa incredibilul anunt de divort care a avut loc la inceputul acestui an. Andreea Balan se afla inca in plin proces de divort cu George Burcea, tatal celor doua fetite ale artistei, insa viata .

EXCLUSIV George Burcea o va demasca pe Andreea Balan! Ce ii pregateste, in octombrie. Toata tara va afla cine e ea, de fapt

A venit momentul adevarului pentru Andreea Balan! Dupa ce a fost umilit si jignit timp de opt luni, in spatiul public, George Burcea se pregateste sa ii dea lovitura de gratie! Peste doar cateva zile, toata tara va afla secretul pe care artista se chinuie de ani intregi sa il ascunda. playtech. ro are detalii, in .

George Burcea, dezvaluiri incendiare! Adevarul despre mariajul cu Andreea Balan. Ce s-a intamplat in 2017

George Burcea, concurent in emisiunea Ferma Oraseni versus Sateni, a facut dezvaluiri despre despartirea de Andreea Balan. Actorul a facut vorbit despre motivul despartirii, precum si de momentul care a dus la separare. George Burcea, dezvaluiri fara perdea despre casatoria cu Andreea Balan. De ce s-a ajuns aici George Burcea numai are nimic pentru Andreea .

George Burcea, dezvaluiri socante despre Andreea Balan: A fost prinsa cu alt barbat

George Burcea a facut dezvaluiri socante despre Andreea Balan. Aceasta ar manipula situatia astfel incat sa fie mai bine vazuta ca el in timpul divortului. Acesta a lansat acuzatiile chiar la emisiunea Ferma. Oraseni vs. sateni, acolo unde este concurent. Actorul spune ca Andreea Balan s-a folosit de faptul ca stia ca este prins intr-un .

Andreea Balan cere custodia totala a fetitelor. Ce a declarat George Burcea, fostul sot al vedetei, la Ferma (VIDEO)

Aflat pe platourile de filmare ale reality show-ului Ferma de la Pro TV, George Burcea, fostul sot al artistei Andreea Balan, a facut o serie de dezvaluiri despre relatia tensionata pe care inca o are cu c.

Andreea Balan ii da fatala lui George Burcea. Ce decizie radicala a luat vedeta, acum

Aparitia lui George Burcea in emisiunea Ferma. Oraseni vs. Sateni de la PRO TV a strans in preajma relatiei sale cu Andreea Balan un val de intrebari in ceea ce priveste atitudinea artistei dupa divort. Dupa ce a recunoscut ca principala sa inzestrare, actoria, ii este si blestem, dar si salvare in momentele grele, actorul .

Anna Lesko a facut anuntul despre nunta. Ce a dezvaluit concurenta de la Ferma

Anna Lesko vine cu dezvaluiri picante despre nunta. Ce a marturisit una dintre cele mai apreciate concurente de la Ferma Oraseni vs. Sateni? Cantareata a dat tot din casa. Care este viziunea ei despre o noua relatie si ce crede despre trecutul alaturi de tatal copilului ei? Anna Lesko, confesiuni neasteptate la un an de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )