Libnet.ro
UNICEF

06:45

Andreea Marin a vorbit despre relatia pe care o are cu Adrian Brancoveanu: Mai mult decat iubiti!

Playtech Playtech,
Andreea Marin a vorbit despre relatia pe care o are cu Adrian Brancoveanu: Mai mult decat iubiti!

Andreea Marin nu se lasa de iubit! Zana Surprizelor a avut curaj sa dea inca o data sansa iubirii. La scurta vreme dupa ce s-a despartit de iubitul de origine turca, l-a intalnit pe Adrian Brancoveanu, cel care acum ii face zilele mai senine de peste trei ani. Andreea Marin, despre relatia cu Adrian Brancoveanu . continuă pe Playtech

Andreea Esca a vorbit despre problemele ei cu greutatea. Stirista recunoaste care este motivul pentru care se ingrasa

Vedeta de la PRO TV a recunoscut ca are probleme cu greutatea, dar si cum face fata cu brio acestor momente nu tocmai placute pentru nicio femeie. Prezentatoarea stirilor a admis de curand si motivul pentru care a avut parte de o asemenea de fluctuatii ale kilogramelor. Nimeni nu s-ar fi asteptat la asemenea marturisiri .

Andreea Marin arunca BOMBA ANULUI! Zana a facut ANUNTUL mult asteptat despre IUBITUL TINEREL: Noi suntem mai mult decat iubiti (GALERIE FOTO)

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de 3 ani. VEZI AICI GALERIA FOTO Cei doi locuiesc deja impreuna si alcatuiesc unul dintre cele mai discrete.

Andreea Marin a prezentat bilantul campaniei Zetta Ajuta-ne sa ajutam! Peste 100 de operatii pro-bono!

Andreea Marin a fos amfitrionul Galei Zetta Ajuta-ne sa ajutam, in cadrul careia a prezentat bilantul campaniei pe care a derulat-o alaturi de zeci de medici apreciati, acestia realizand voluntar peste 100 de operatii complexe.

Andreea Marin a prezentat bilantul campaniei Zetta Ajuta-ne sa ajutam! 125 de operatii complexe realizate pro-bono!

Andreea Marin a fost amfitrionul Galei Zetta Ajuta-ne sa ajutam, in cadrul careia a prezentat bilantul campaniei pe care a derulat-o alaturi de zeci de medici apreciati, acestia realizand voluntar 125 de operatii complexe.

Ilinca Vandici a vorbit despre un nou sezon Bravo, ai Stil. Care este situatia ei la Kanal D

Emisiunea Bravo, ai Stil, difuzata de postul de televiziune Kanal D, a luat o mica pauza, iar fanii asteapta cu sufletul la gura un nou sezon. Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a vorbit despre proiectele pe care le are in prezent, dar nu a vrut sa dea detalii despre data la care va fi difuzat urmatorul .

BOMBA! Florin Calinescu si Monica Tatoiu, IUBITI. Relatia care arunca showbiz-ul in aer

Florin Calinescu a fost, de obicei, discret cu viata sa personala, dar presa mondena a aflat de o relatie ascunsa a actorului de la Pro TV. Florin Calinescu, SPUMOS despre PSD Florin.

NICOLAE ROBU DESPRE FIRMA CARE A FACUT DERATIZARE SI DEZINSECTIE: Nu a solicitat niciodata acord comercial de la Primaria Timisoara si nici nu a primit

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a anuntat ca in urma unei verificari s-a stabilit ca firma Bistim Dera SRL, care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul de pe strada Miorita nr. 8, in care au murit doi copii si mama unuia dintre acestia, nu avea acord comercial de la Primaria Timisoara.

Nicolae Robu despre firma care a facut deratizare in blocul din Timisoara unde au murit 3 oameni: Nu avea autorizatie

Firma Bistim Dera SRL-D, cea care a facut deratizarea in blocul de pe strada Miorita 8, unde au murit trei persoane, nu are autorizatie de la Primaria Timisoara, a anuntat marti intr-o conferinta de presa, Nicolae Robu, primarul orasului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )