Libnet.ro
UNICEF

20:30

Antena 1, o noua emisiune, dupa esecul X Factor. Prima editie, duminica, 20 octombrie

Playtech Playtech,
Antena 1, o noua emisiune, dupa esecul X Factor. Prima editie, duminica, 20 octombrie

Reprezentantii postului de televiziune Antena 1 au crezut ca dau lovitura cu X Factor, insa audientele nu au fost deloc pe masura asteptarilor. Producatorii lanseaza un nou show, duminica, 20 octombrie, in care vor fi parodiate alte emisiuni de la mai multe posturi de televiziune. Este vorba despre Antitalent, un show prezentat de Dan Bittman. continuă pe Playtech

PENTRU AL CINCILEA AN LA RAND International Investment Bank va lansa o noua emisiune de obligatiuni

International Investment Bank Banca Internationala de Investitii - IIB) va lansa in curand o noua emisiune de obligatiuni, iar intermediarii desemnati sunt BT Capital Partners si ING Bank, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ANTITALENT. Dan Bittman, cerere in casatorie in prima editie a showului de umor: Nu am avut niciodata ocazia sa iti spun ce simt cu adevarat!

Editia premiera a celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, difuzata pe 20 octombrie, de la 21:00, va debuta cu un moment cu totul si cu totul special. Andreea Marin, invitata in plato.

Iohannis a schimbat planul dupa esecul negocierilor. Liberalii, bagati de urgenta in sedinta

Liberalii au, sambata, o intalnire de gradul zero. Presedintele Klaus Iohannis ii baga pe cei de la PNL in sedinta si il verifica la teme pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa patru zile de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )