Libnet.ro
UNICEF

09:00

Anunt important pentru soferii din Bucuresti. Primaria Capitalei ridica masini 24 din 24, potrivit Gabrielei Firea

Playtech Playtech,
Anunt important pentru soferii din Bucuresti. Primaria Capitalei ridica masini 24 din 24, potrivit Gabrielei Firea

Primaria Capitalei PMB) va ridica masinile parcate neregulamentar pe principalele artere din Bucuresti, 24 de ore din 24, incepand din data de 26 august 2019. Soferii ale caror autoturisme vor fi ridicate le vor putea recupera la orice ora, dar vor fi nevoiti sa plateasca o suma destul de mare. Primaria Capitalei ridica masinile parcate . continuă pe Playtech

Atentie, soferi! Primaria Capitalei incepe de luni ridicarea masinilor parcate neregulamentar

De luni, 26 august, Primaria Capitalei va incepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe strazile orasului, transmite Politia Locala Bucuresti. Ridicarea, transportul si depozitarea unui Logan pe o zi) ajunge la 500 de lei.

Primaria Capitalei va incepe, luni, ridicarea masinilor parcate neregulamentar

De luni, 26 august, Primaria Capitalei va incepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe strazile orasului, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanti ai Politiei Locale Bucuresti. Ridicarea, transportul si depozitarea unui Logan pe o zi) ajunge la 500 de lei.

DOCUMENT Primaria Capitalei a pus in dezbatere publica proiectul prin care masinile poluante nu mai au voie in zona centrala, iar cele inmatriculate in alte judete trebuie sa plateasca vinieta daca tranziteaza orasul

Proiectul de hotarare prin care Primaria Capitalei vrea sa introduca vinieta pentru masinile din alte judete care intra in Bucuresti si sa interzica accesul masinilor cu norma de poluare sub Euro 3 in zona centrala a fost pus in dezbatere publica pe site-ul institutiei. Termenul pana la care persoanele interesate pot transmite puncte de vedere este 30 septembrie. Daca vor fi aprobate de Consiliul General, taxele ar urma sa intre in vigoare de pe 1 ianuarie 2020.

Incendiul de la Maternitatea Giulesti: Ministerul Sanatatii si Primaria Capitalei, executate silit, lupta sa recupereze banii

Ministerul Sanatatii si Primaria Capitalei au fost executate silit la plata a 19. 377,69 lei, bani publici, reprezentand daune morale pentru familiile victimelor tragediei de la Maternitatea Giulesti.

BIAS 2019. Programul complet al show-ului aviatic din Bucuresti

Pentru pasionatii de aviatie si iubitorii de calatorii, acronimul BIAS are un singur inteles show aviatic de exceptie. BIAS inseamnaBucharest International Air Show si este cel mai mare show aviatic din Romania. Este deja un eveniment de traditie, anul acesta pe 24 August fiind organizata cea de-a 11-a editie de catreAeroportul Baneasa&ROMAERO. Programul complet .

Masinile stationate neregulamentar pe strazile principale din Bucuresti vor fi ridicate

Vehiculele stationate neregulamentar pe carosabil pe strazile principale din Bucuresti risca sa fie .

Masina inghitita de o groapa in asfalt, intr-o intersectie din Bucuresti

Un crater s-a format marti pe strada Dezrobirii din Bucuresti, la intersectia Gorjului, dupa ce s-a surpat asfaltul. O masina a cazut in groapa aparuta din senin, insa nimeni nu a fost ranit, scrie Mediafax.

Iulia era in autobuzul 226 din Bucuresti cand a auzit o fata vorbind la telefon. Cand si-a dat seama despre cine e vorba, a incremenit: Astazi clar atac pe cineva!

O calatoare cu autobuzul 226 din Bucuresti a avut parte de un dialog simpatic. Iulia era langa o tanara care vorbea la telefon si parea ca trece printr-o provocare adevarata. Mai precis, cea din urma.

Ce amenzi vor primi soferii care vor intra in centrul Capitalei fara vinieta.Primaria a pus in dezbatere publica proiectul prin care masinile poluante

Proiectul de hotarare prin care Primaria Capitalei vrea sa introduca vinieta pentru masinile din alte judete care intra in Bucuresti si sa interzica accesul masinilor cu norma de poluare sub Euro 3 in zona centrala a fost pus in dezbatere publica pe site-ul institutiei. in document se prevad si amenzile pe care le vor primi soferii care nu-si vor cumpara viniete, dar si care va fi Zona de Actiune pentru Calitatea Aerului.

Alina are 24 de ani si a disparut de la locul de munca fara urma. Fata e din Bucuresti, iar familia o cauta disperata

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unei tinere care a plecat la serviciu, pe 19 august, de la domiciliul din sectorul 5 si nu a mai revenit pana in prezent. Persoana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )