Libnet.ro
UNICEF

06:15

Anunt de ultima ora! Ce masuri se pot lua impotriva calatorilor din transportul public care nu se spala

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora! Ce masuri se pot lua impotriva calatorilor din transportul public care nu se spala

Asta veste buna! Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din autobuze. Autoritatile din Constanta cauta deja solutii pentru acest lucru. De la ce a pornit totul si care ar putea fi masurile care ar rezolva problemele? Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din transporturile publice Autoritatile din . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensionarii din judetul Dolj

Premierul Romaniei a declarat, in cursul zilei de luni, faptul ca PSD a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, in judetul Dolj. Aceasta ar fi parte a unei strategii de campanie. Ce se intampla cu pensionarii din Dolj? Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de luni, ca PSD a avut .

Ultima ora! Schimbari uriase in invatamantul romanesc, dupa reducerea numarului de ore pentru elevi

Schimbari enorme in invatamantul romanesc! Legea conform careia elevii scapa de cateva ore din programa a fost promulgata de Klaus Iohannis. Ce urmeaza sa se intample acum si cum se vor decurge lucrurile? Schimbari enorme in invatamantul romanesc Elevii au primit o veste foarte buna, iar invatamantul romanesc a mai facut un pas inainte odata .

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Obiectivul Guvernului este sa aprobe pana la sfarsitul acestei luni hotararea ce vizeaza salariul minim, a declarat luni prim-ministrul Ludovic Orban. Deja am.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Cerul va avea innorari si temporar va ploua local in vestul tarii si pe spatii restranse in rest. in zonele joase din sud si est, dimineata si noaptea va fi nebulozitate joasa sau ceata izolat.

Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a stabilit unde face dezbatere

Dezbaterea electorala anuntata de Klaus Iohannis va avea loc marti, la Biblioteca Centrala Universitara. Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) anunta ca va asigura un spatiu.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact si a consultarii cu partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale, a.

BLACK FRIDAY EMAG. Anunt de ultima ora facut de eMag

BLACK FRIDAY EMAG in dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul. BLACK FRIDAY EMAGVreau.

Primele masuri in cazul ursului lasat sa zaca in Harghita. Sedinta de ultima ora la Ministerul Mediului

In mai putin de o ora, Ministrul Mediului ii baga in sedinta pe toti cei responsabili in cazul ursului lasat sa agonizeze ore in sir pe marginea unui drum. Primele masuri au fost deja.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )