Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul supriza pentru soferii cu masini pe benzina, motorina: ce se intampla cu pretul?

Playtech Playtech,
Anuntul supriza pentru soferii cu masini pe benzina, motorina: ce se intampla cu pretul?

Soferii stau cu ochii pe preturile carburantilor in aceasta perioada. in ciuda izolarii si limitarii deplasarii, in Romania benzina si motorina au ajuns la un nivel record. Si ar putea. continuă pe Playtech

Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat. Sfatul expres al guvernatorului Mugur Isarescu

Inca din primele zile ale declararii starii de urgenta in Romania, in zona bancara din Romania a fost mare agitatie. Astfel ca, retraagerile de numerar au atins nivel record. Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat Criza generata de coronavirus a paralizat o lume intreaga. A ajuns si .

Munca la domiciliu pentru soferii de camion? A aparut prima oferta

Criza coronavirus a adus in prim plan conceptul de munca la domiciliu, folosit de tot mai multi angajati. Soferii de camion nu se pot bucura inca de acest privilegiu, dar situatia s-ar putea schimba in.

Avertisment OMS pentru toata planeta. Ce se intampla acum, de fapt, cu COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a lansat un avertisement pentru toata planeta in ceea ce piveste COVID-19. Virusul a ajuns aproape in toate tarile globului si s-a inregistrat o crestere exponentiala a numarului de infectari. in cateva saptamani numarul persoanelor infectate va ajunge la un milion. Avertisment OMS pentru toata planeta. Ce se intampla acum, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )