Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple, achizitii pe banda rulanta: pe ce a cheltuit 200 de milioane de dolari

Playtech Playtech,
Apple, achizitii pe banda rulanta: pe ce a cheltuit 200 de milioane de dolari

Apple e o companie care cauta sa se dezvolte permanent. Are multi bani de investit si asta se vede. Nu sta deloc degeaba. Compania lui Tim Cook pare intr-o continua fuga dupa inovatie si. continuă pe Playtech

Apple mai cumpara un startup de inteligenta artificiala cu 200 milioane dolari

Potrivit CEO-ului Apple, Tim Cook, producatorul de iPhone-uri achizitioneaza o companie la fiecare doua-trei saptamani. Pe aceasta lista de achizitii tocmai a fost adaugat un startup de inteligenta artificiala 8213; Xnor. ai 8213; pentru care Apple a platit 200 milioane de dolari.

Amenda de aproape 32 milioane dolari pentru Volkswagen, in Polonia

Polonia a impus subsidiarei locale a grupului auto german Volkswagen o amenda de 120,6 milioane zloti 31,8 milioane dolari) pentru ca i-a indus in eroare pe consumatori cu privire la nivelul emisiilor poluante produse de automobilele sale, a anuntat ieri Autoritatea pentru protectia consumatorilor din Polonia UOKiK), transmite DPA, conform Agerpres.

Kia si Hyundai investesc 110 milioane dolari intr-un startup care produce masini electrice

Producatorii de automobile din Coreea de Sud 8213; Hyundai si Kia 8213; au anuntat o investitie de 110 milioane de dolari intr-un startup britanic care produce masini electrice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )