Libnet.ro
UNICEF

16:45

Aretha Franklin a murit. Cine a fost regina muzicii soul

Playtech Playtech,
Aretha Franklin a murit. Cine a fost regina muzicii soul

Cantareata americana Aretha Franklin a murit la varsta de 76 de ani. Familia acesteia anuntase in urma cu cateva zile ca regina muzicii soul era grav bolnava. Aceasta a murit inconjurata de familie in locuinta sa din Detroit. Stire in curs de actualizare. continuă pe Playtech

A murit Regina Muzicii Soul, Aretha Franklin!

Lumea muzicii a mai pierdut inca o stea. Aretha Franklin a murit la varsta de 76 de ani. Impresarul artistei este cel care a anuntat, in urma cu putin timp, ca una dintre cele mai mari voci ale istoriei a plecat dintre noi.

A murit Aretha Franklin. Regina muzicii soul avea 76 de ani

Cantareata americana Aretha Franklin, supranumita regina muzicii soul, a murit la varsta de 76 de ani din cauza unui cancer pancreatic.

Regina muzicii soul A MURIT, la 76 de ani. Milioane de fani sunt DEVASTATI

Inca o tragedie zguduie in lumea muzicii. Cantareata americana Aretha Franklin, care se lupta de mai multi ani cu cancerul, a murit la Detroit, la varsta de 76 de ani. Regina muzicii soul s-a aflat in.

Regina muzicii soul, in stare GRAVA: Familia cere fanilor sa se ROAGE pentru ea! Miloane de fani sunt in LACRIMI (FOTO)

Inca o tragedie zguduie muzica mapamondului! Cantareata americana Aretha Franklin, supranumita regina muzicii soul, ar fi grav bolnava. Familia acesteia a solicitat respectarea vietii private si a cerut.

A murit Aretha Franklin. Regina muzicii soul avea 76 de ani

Cantareata americana Aretha Franklin a murit, la varsta de 76 de ani. Aretha Franklin a fost prima femeie inclusa in Rock And Roll Hall of Fame, in 1987,iar in 2010, s-a situat pe primul loc in topul 100 al celor mai mari cantareti din istorie, realizat de prestigioasa publicatie Rolling Stone.

Aretha Franklin, Regina muzicii soul, a murit la varsta de 76 de ani - VIDEO

Aretha Franklin a murit.

Tragedie cumplita! RUDELE isi iau la revedere de la REGINA: E grav bolnava

Aretha Franklin 76 de ani) supranumita Regina muzicii soul a fost internata in spital zilele trecute, iar starea ei este foarte grava. Familia si prietenii apropiati s-au adunat in jurul ei pentru a-si.

Tragedie cumplita! RUDELE isi iau la revedere de la REGINA. E grav bolnava

Aretha Franklin 76 de ani) supranumita Regina muzicii soul a fost internata in spital zilele trecute, iar starea ei este foarte grava. Familia si prietenii apropiati s-au adunat in jurul ei pentru a-si.

Aretha Franklin a incetat din viata. Diva muzicii avea 76 de ani

Cantareata americana Aretha Franklin a incetat din viata la varsta de 76 de ani, anunta presa internationala. Aretha Franklin, diagnosticata cu cancer in 2010, a avut cea mai recenta aparitie publica .

Coincidenta stranie legata de Aretha Franklin si Elvis Presley. Ce s-a intamplat acum 41 de ani

Cioncidenta stranie legata de ArethaFranklin si Elvis Presley. Regina si regele au murit amandoi pe 16 august. Aretha Franklin, care a decedat joi dupa o lupta cu cancer, a murit la 41 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )